Vähemolijad korporatsioonidest

Published On: October 30, 2018By

“Vähemolijate” teises saates rääkisime korporatsioonidest. Saate külaline on Mari Eesmaa, keda Neljanda Dimensiooni lugejad  võib-olla juba teavad, kuna ta on selle väljaande reporter. Lisaks sellele on Mari ka korporatsiooni liige ja just temaga me nendest salapärastest organisatsioonidest vestlesime. Saatejuhid on Indrek Ojamets ja Romet Toomas Tiitsaar.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad korporatsioonidest

Published On: October 30, 2018By

“Vähemolijate” teises saates rääkisime korporatsioonidest. Saate külaline on Mari Eesmaa, keda Neljanda Dimensiooni lugejad  võib-olla juba teavad, kuna ta on selle väljaande reporter. Lisaks sellele on Mari ka korporatsiooni liige ja just temaga me nendest salapärastest organisatsioonidest vestlesime. Saatejuhid on Indrek Ojamets ja Romet Toomas Tiitsaar.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.