Ringjoon: Välispoliitiline raadio mälumäng

Published On: April 9, 2018By

2012. aasta kevadsemestrist korraldab Tartu Ülikooli Rahvusvaheliste Suhete Ring (RSR) Tartu tudengipäevade ajal välispoliitika ja ajaloo teemalist mälumängu. Sel kevadel kolis mälumäng esimest korda raadiosse, et jõuda ka laiema publikuni. Mikrofonide taha on end sisse seadnud Mihkel Märtensi taktikepi juhatusel Siim Juht, Henrik Mägi, Karl Juhan Saks ja Johannes Voltri. Vilistlaste ja tänaste RSRi liikmete duellis selgub, kes kroonitakse Ringjoone “Tarkade klubi” meistriks. Seejuures ei ole tegemist mälumänguga, mis eeldaks teatmeteoste päheõppimist. Mälumäng annab kõigile suurepärase võimaluse teha natuke ajugümnastikat. Küsimusi tuleb nii Valgevenest kui räpimaailmast, rääkimata juutidest.

Saade oli eetris 7. mail.

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: Välispoliitiline raadio mälumäng

Published On: April 9, 2018By

2012. aasta kevadsemestrist korraldab Tartu Ülikooli Rahvusvaheliste Suhete Ring (RSR) Tartu tudengipäevade ajal välispoliitika ja ajaloo teemalist mälumängu. Sel kevadel kolis mälumäng esimest korda raadiosse, et jõuda ka laiema publikuni. Mikrofonide taha on end sisse seadnud Mihkel Märtensi taktikepi juhatusel Siim Juht, Henrik Mägi, Karl Juhan Saks ja Johannes Voltri. Vilistlaste ja tänaste RSRi liikmete duellis selgub, kes kroonitakse Ringjoone “Tarkade klubi” meistriks. Seejuures ei ole tegemist mälumänguga, mis eeldaks teatmeteoste päheõppimist. Mälumäng annab kõigile suurepärase võimaluse teha natuke ajugümnastikat. Küsimusi tuleb nii Valgevenest kui räpimaailmast, rääkimata juutidest.

Saade oli eetris 7. mail.