Foto- ja videoreportaaž: ajakirjanikud tutvusid Saksamaa tähtsate hoonetega

Published On: April 26, 2017By

Magistrantidel oli esmaspäeva õhtupoolikul Berliini parlamendihoonesse ekskursioonile jõudes selja taga pikk päev DPA ja Der Spiegeli toimetustes, mistõttu polnud ehk enam nii palju energiat, keskendumaks giidihärra põnevale jutule Bundestagi ajaloost, seinamaalidest ja hääletamiskorrast.

Ka olime olude sunnil pidanud terve päev järel lohistama, seljas või õlal kandma oma Saksamaa nädalapikkust elu, mis kõigil käsipagasisse pakitud. Nii ilmestasid käiku Saksamaa Liitvabariigi ühte tähtsamasse hoonesse magistrantide kohvrirataste krigin, mis jäi kõrvu kõigile Bundestagi pikkades koridoris ringi uidanud turistidele.


Kohvrirataste ragisedes marssisid magistrandid mööda Berliini. Vahel ka valesse suunda.


Giidihärra tutvustas Bundestagi hääletussedeleid, üliõpilaste retseptorid ei jõudnud enam võnkuda.

Teisipäeval käis meie grupp Hamburgis. Pärast pikka seminaripäeva otsustasime minigruppides hargneda. Geidi, Greete ja Priit külastasid kaunist Hamburgi raekoda, kus tervitas meid suursugune arhitektuur.

Järgnevad kollaažid võtavad magistrantide esimesed kaks reisipäeva kokku: oleme õnnelikud, kuid väsinud. Konstantse unevõla tagavad meile hilistel õhtutundidel voodisse heitmine ja varajastel hommikutundidel ärkamine.

PS! Pika postituse lõpuks tahaks lugejatega jagada suurt muret. Oleme me ju kõik Eestis kiire ja kõikjale leviva internetiga ära hellitatud. Praegune olukord tekitab meis aga hingehaavu ja võõrutusnähte.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Foto- ja videoreportaaž: ajakirjanikud tutvusid Saksamaa tähtsate hoonetega

Published On: April 26, 2017By

Magistrantidel oli esmaspäeva õhtupoolikul Berliini parlamendihoonesse ekskursioonile jõudes selja taga pikk päev DPA ja Der Spiegeli toimetustes, mistõttu polnud ehk enam nii palju energiat, keskendumaks giidihärra põnevale jutule Bundestagi ajaloost, seinamaalidest ja hääletamiskorrast.

Ka olime olude sunnil pidanud terve päev järel lohistama, seljas või õlal kandma oma Saksamaa nädalapikkust elu, mis kõigil käsipagasisse pakitud. Nii ilmestasid käiku Saksamaa Liitvabariigi ühte tähtsamasse hoonesse magistrantide kohvrirataste krigin, mis jäi kõrvu kõigile Bundestagi pikkades koridoris ringi uidanud turistidele.


Kohvrirataste ragisedes marssisid magistrandid mööda Berliini. Vahel ka valesse suunda.


Giidihärra tutvustas Bundestagi hääletussedeleid, üliõpilaste retseptorid ei jõudnud enam võnkuda.

Teisipäeval käis meie grupp Hamburgis. Pärast pikka seminaripäeva otsustasime minigruppides hargneda. Geidi, Greete ja Priit külastasid kaunist Hamburgi raekoda, kus tervitas meid suursugune arhitektuur.

Järgnevad kollaažid võtavad magistrantide esimesed kaks reisipäeva kokku: oleme õnnelikud, kuid väsinud. Konstantse unevõla tagavad meile hilistel õhtutundidel voodisse heitmine ja varajastel hommikutundidel ärkamine.

PS! Pika postituse lõpuks tahaks lugejatega jagada suurt muret. Oleme me ju kõik Eestis kiire ja kõikjale leviva internetiga ära hellitatud. Praegune olukord tekitab meis aga hingehaavu ja võõrutusnähte.