Intervjuu: narkootikumid ja prostitutsioon Saksamaal

Published On: October 17, 2016By

angela

Disclaimer: Järgnev intervjuu sisaldab tsenseerimata ja väga vulgaarseid seksistliku sisuga väljendeid ning ikonoklastilisi väiteid. Intervjuu ei sobi lugemiseks alaealistele ega kõrge moraalitundega inimestele. Või noh, üldse moraalitundega inimestele. Kirjutis ei esinda Neljanda Dimensiooni toimetuse väärtusi ega arusaamasid ühiskonnast ning teenib sotsiaalse silmaringi avardamise huvi. Pilt Angela Merkelist pärineb siit.

Hall oktoobrikuu. Levivad kuuldused, et üks noor rahvasaadik on pikalt Saksamaa rännakult tagasi kodumaa pinnal ja tahab intervjuud anda. Kuna tema Facebooki kasutaja on juba ammu suletud ning telefoninumbreid on vahetatud nagu sokke, jääb mul üle ainult oodata, kuni ta ise minuga  ühendust võtab.

Paari päeva möödudes helistab mulle võõras number. Jackpot. Otsin sahtlipõhjast diktofoni üles ja võtan telekapuldist töötavad patareid. Kohtume Pirital ning suundume tugeva tuule eest metsa varju. Ta kannab keskmist Lasnamäe töörõivastust: must nokamüts, must mullijope, mustad dressid, mustad Nike tossud ja suur üle õla rippuv must spordikott. Sümboolselt valin intervjuu läbiviimise asukohaks Saksa sõjavangide kalmistu vahetu läheduse. Intervjuu tingimusteks jäävad tema kaitstud anonüümsus ja kogu materjali avaldamine tsenseerimata, kuid toimetatud kujul.

Kaua sa Saksamaal olid?

Kolm kuud.

Kus sa elasid?

Enamjaolt kulgesin Dortmundis, aga käisime ka igal pool mujal… Hamburgis, Frankfurdis ja Mannheimis.

Mis sa tegid seal?

Panin pidu ja litse.

Kõik kolm kuud?

Nojah.

Tööl ei käinud?

Ei.

Kust sa raha said?

(naerdes) Fun is my job. 

Kuidas sa kirjeldaksid oma keskmist õhtut?

Vahepeal istusin kodus ja vaatasin telekat. Elasin rohkem nädalavahetustes. Nädala sees oli rahulik, väike joint ja mängisime kaarte. Nädalavahetused olid hullud, algasid reedel ja lõppesid esmaspäeva-teisipäevaga.

Kuidas siis reede algas?

Võtsime kasti õlut või siis mõne viina ja rummi, sebisime ained, tõmbasime ennast ogaraks ja läksime linna.

Milliseid aineid?

Igast. Koksi, punne, savu, sitta. Korki tahtsime ka saada, aga seda Saksamaal pole. (Ained mainitud järjekorras: kokaiin, ecstasy, kanep ja amfetamiin – toim.). Koks oli 50 euri, punnid 3-4 euri, savu 10, sitt 10. Punnid ja savu on seal odavad, sest Holland on lähedal ning sealt tuuakse. Keegi piire ei kontrolli. Ka kvaliteet on palju parem kui Eestis. Diiler ei aja sitta, kui ütleb, et aine on 70-80 protsendilise puhtusega.

Millised on sealsed klubid?

Suht normaalsed. Päris palju on afterhour klubisid, kus võib savu ja suitsu tõmmata. Olenevalt peost, mõnel võib avalikult muid aineid ka panna. Enamus turvad on ise kriminogeensed araablased ülespumbatud torsodega, kellel on klubides oma diilerid. Suvalised diilerid tehakse tühjaks ja enda omad pannakse suvalistelt ära võetud aineid klubis müüma. Päeva lõpus viib diiler turvale raha.

Arvad, et midagi sellist toimub Eestis ka?

Kindlasti.

Millistes klubides?

Venus, Hollywood. Ma ei tea, lisaks need Suur-Karja baarid. Seal on turvad igasugused patsaanid.

Kuidas seal turistidega käitutakse?

Turiste tahetakse üle panna. Nagu umbes, et anna raha ette ja ma toon sulle kuskilt, aga meie nende trikkide õnge ei läinud. Üldiselt peab sul oma auk olema. Meil alguses sättis korteriomanik, aga lõpuks sain seal ise endale sõbrad, kes mind hädast välja aitasid.

Kes seal müüvad?

Araablased ja sakslased. Enamus on mingid araabia ambaalid. Nad saavad inglise ja saksa keelest aru.

Mis oli kõige karmim asi, mida sa nägid seal?

Üks vend sai nuga. Mölises klubis, kus oli selline kahtlane kontingent. Aga mitte hullult, paar pauku sai. Pärast vedeles seal maas. Kiirabi pani tilgutid külge ja viis ta ära. Mulle see mingit pinget ei pakkunud – rahulik  nädalavahetus, tore hommik.

Kas sul endal oli seal probleeme?

Mingi poolaka lõin kummuli. See algas nii, et sain ühe tsikiga tuttavaks, kes ajas mulle lambist kätt püksi. Kõndisin ja siis tuli mingi tüüp. Ma ei teadnudki, et see on selle tsiki sõber. Hakkab mulle mingit teemat ajama vigases vene keeles. Ütles mulle sitasti, panin talle paugu kirja ja kukkus kohe ära. See tsikk kirjutas, et ma tuleks tagasi. T*ra, järsku tuleb üks täistuledega auto, siis teine, siis kolmas. Kolm menti tõmbasid maha mind. Mul algatati menetlus ka ja kiri tuli koju. Ma ei viitsinud sinna minna, lasin üle. Mul oli nuga ka taskus. Ostsin endale jumala ilusa noa, käis nupuga ja värki. Oleks pohhuilt kellelegi Eestis kingituseks toonud.

Ühe korra istusin kahe neegriga pargipingi peal, kuradi Oreo kombo raisk. Keerasime just jointi valmis ja kitsed tulid kohale. Õnneks peitsime selle pingi lippide vahele ja sealt nad seda ei leidnud.

Kuidas sind Saksamaal vastu võeti?

Viisakalt. Sakslased ajavad räigelt sassi, kui öelda neile, et olen Estlandist pärit. “Oo, Eisland (Island – toim.), why you come here? Beautiful nature…you play so good soccer this year.”  Pidin neile alati rääkima, et olen ikka Eestist pärit, muidu peeti mind poolakaks. Ostsin endale nokamütsi ja suusatasin sellega mööda tänavaid ringi.

Iga päev rändasime uues linnas ringi. Sõitsime nädalaid Dortmundi, Hamburg ja Frankfurdi vahel, päevas 600-700 kilomeetrit. Sellepärast elasimegi rohkem nädalavahetustes, nädala keskel tegime raha.

Teenisid hästi?

Jah.

Kerge raha põleb kiiresti ära.

Jaa, suht julm. Ma panin lõbuteenustele kokku 600-700 eurot magama.

Viitasid ennist ka prostituutidele. Milline oli su kokkupuude nendega?

Enamus on suht ämbrid, tihkemaid on ka. T*ra, enamus on siuksed tšurkad n*hhui – Rumeenia ja Bulgaaria mustlased, Lähis-Ida hoorasid leidub ka. Poola, vene ja saksa hoorasid ka muidugi, hoorasid on igast kandist. Seal hooradest puudust ei tule.

Ma panin mingit saksa vanemat naist ka. Ma arvan, et ta oli üle 40 ja küsis 50 eurot poole tunni eest. Võttis hea saksa tehnikaga põske, Hitleri garantii.

Mis mulje sulle jäi, kuidas nad enda olukorraga rahul on?

Ühele andsin suhu, ta ainult teeskles oigamishääli ja vaatas mujale, mõtles, et millal see läbi saab. Küsisin, et kas ta naudib oma tööd. Ta ütles, et mis sa arvad, et see on naljakas, kui sind päevas  50-60 venda kepib. Nad on nii kuivad ka. Isegi kui peale litsarit pesed ennast, haised ikka selle beebiõli järgi.

Kirjelda punaste laternate tänavaid.

Seal ei tohi pildistada ega filmida. Käid aknalt aknale vaatamas. Saad hämada ka seal – üks neeger tuli “hey, for you special price 20 euros,” aga see lits lasi üle mind.

Kuidas?

Kuna olin nii p*tsis omadega, ei tahtnud mul alguses kõvaks minna. Tahtsin, et ta võtaks ilma kummita suhu, aga mul polnud rohkem raha ja ta saatis mu n*hhui. Ühe litsiga tegin niimoodi, et ütlesin 50, davai. Andsin 20 ja ta leppiski sellega. Aga ta leppis sellega, sest mul läks vähem kui pool tundi. Ja t*ra, mille eest ma maksan üldse…

Kes hoolitseb selle eest, et tänavatel ei pildistata ega filmita?

Suured Türgist pärit ambaalid vaatavad seal. Üks ütles mulle, et nägi mind eelmine nädalavahetus siin. Küsisin, kas kundekaarti ka saab. Ütles, et “go fuck pussy, I have to work.”

On sul Eesti prostitutsiooniga ka kokkupuuteid?

Ei, Eesti hoorad on ainult küürunarkarid. Ma ühe korra võtsin voodi.ee’st ja tahtsin talle sittarisse panna, aga tal oli hemorroid. Üldse ei kutsunud, päris rõve vaatepilt oli. Nägi välja nagu babuuni perse või duckface huuled.

See on päris ropp intervjuu ikka, sa pead ikka kõik sisse panema. Inimesi on vaja šokeerida.

Mis hetkel sa nende kolme kuu jooksul tundsid, et vot, just see on see kõige kõvem kogemus? 

Kõige parem oli see, et enamus litsid võtsid ilma kummita suhu.

Päriselt, see oli kolme kuu jooksul see kõige kõvem kogemus?

Jaa, tegelikult mäed ja kiirteed ka. Saad pohhuilt, kui kiirelt sõita, võid väikse õlle ka roolis ära juua. Üks ilusamaid hetki oli, kui läksime kuhugi maakohta, kus oli kõva kuppelmaastik. Igal pool olid tuulegeneraatorid, võimas vaatepilt oli.

Sõitsid ise ka autoga ringi?

Jah, panin kogu aeg ringi ja 200 (km/h – toim.) oli tihti rauas.

On sul load?

Ega load ei sõida. Aga selle kiirtee kiirusega harjub lõpuks ära. Sõidad 100-ga ja on selline tunne, nagu sõidaks linnas 50-ga.

Kust auto said?

Korteriomaniku auto. Normaalne auto oli ka, 2016. aasta Audi A3. Neli kuud vana. Aga raisk, oleks võinud RS3 olla.

Kes see korteriomanik oli?

Sõbra sõber.

Arvad, et inimesed peaksid käima Saksamaal pidutsemas?

Mhmh, palju odavam elu on. Alkoholi saab öö läbi osta, aint suitsud on kallid. Kuskil 7 euri pakk. Inimesed on palju avatumad ja väga abivalmid. Soovitan kindlasti Berliini, Hamburgi, Frankfurti ja Düsseldorfi. Ryanair viib otse Düsseldorfi. Piirid on valla.

Vana sa oled?

19.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Intervjuu: narkootikumid ja prostitutsioon Saksamaal

Published On: October 17, 2016By

angela

Disclaimer: Järgnev intervjuu sisaldab tsenseerimata ja väga vulgaarseid seksistliku sisuga väljendeid ning ikonoklastilisi väiteid. Intervjuu ei sobi lugemiseks alaealistele ega kõrge moraalitundega inimestele. Või noh, üldse moraalitundega inimestele. Kirjutis ei esinda Neljanda Dimensiooni toimetuse väärtusi ega arusaamasid ühiskonnast ning teenib sotsiaalse silmaringi avardamise huvi. Pilt Angela Merkelist pärineb siit.

Hall oktoobrikuu. Levivad kuuldused, et üks noor rahvasaadik on pikalt Saksamaa rännakult tagasi kodumaa pinnal ja tahab intervjuud anda. Kuna tema Facebooki kasutaja on juba ammu suletud ning telefoninumbreid on vahetatud nagu sokke, jääb mul üle ainult oodata, kuni ta ise minuga  ühendust võtab.

Paari päeva möödudes helistab mulle võõras number. Jackpot. Otsin sahtlipõhjast diktofoni üles ja võtan telekapuldist töötavad patareid. Kohtume Pirital ning suundume tugeva tuule eest metsa varju. Ta kannab keskmist Lasnamäe töörõivastust: must nokamüts, must mullijope, mustad dressid, mustad Nike tossud ja suur üle õla rippuv must spordikott. Sümboolselt valin intervjuu läbiviimise asukohaks Saksa sõjavangide kalmistu vahetu läheduse. Intervjuu tingimusteks jäävad tema kaitstud anonüümsus ja kogu materjali avaldamine tsenseerimata, kuid toimetatud kujul.

Kaua sa Saksamaal olid?

Kolm kuud.

Kus sa elasid?

Enamjaolt kulgesin Dortmundis, aga käisime ka igal pool mujal… Hamburgis, Frankfurdis ja Mannheimis.

Mis sa tegid seal?

Panin pidu ja litse.

Kõik kolm kuud?

Nojah.

Tööl ei käinud?

Ei.

Kust sa raha said?

(naerdes) Fun is my job. 

Kuidas sa kirjeldaksid oma keskmist õhtut?

Vahepeal istusin kodus ja vaatasin telekat. Elasin rohkem nädalavahetustes. Nädala sees oli rahulik, väike joint ja mängisime kaarte. Nädalavahetused olid hullud, algasid reedel ja lõppesid esmaspäeva-teisipäevaga.

Kuidas siis reede algas?

Võtsime kasti õlut või siis mõne viina ja rummi, sebisime ained, tõmbasime ennast ogaraks ja läksime linna.

Milliseid aineid?

Igast. Koksi, punne, savu, sitta. Korki tahtsime ka saada, aga seda Saksamaal pole. (Ained mainitud järjekorras: kokaiin, ecstasy, kanep ja amfetamiin – toim.). Koks oli 50 euri, punnid 3-4 euri, savu 10, sitt 10. Punnid ja savu on seal odavad, sest Holland on lähedal ning sealt tuuakse. Keegi piire ei kontrolli. Ka kvaliteet on palju parem kui Eestis. Diiler ei aja sitta, kui ütleb, et aine on 70-80 protsendilise puhtusega.

Millised on sealsed klubid?

Suht normaalsed. Päris palju on afterhour klubisid, kus võib savu ja suitsu tõmmata. Olenevalt peost, mõnel võib avalikult muid aineid ka panna. Enamus turvad on ise kriminogeensed araablased ülespumbatud torsodega, kellel on klubides oma diilerid. Suvalised diilerid tehakse tühjaks ja enda omad pannakse suvalistelt ära võetud aineid klubis müüma. Päeva lõpus viib diiler turvale raha.

Arvad, et midagi sellist toimub Eestis ka?

Kindlasti.

Millistes klubides?

Venus, Hollywood. Ma ei tea, lisaks need Suur-Karja baarid. Seal on turvad igasugused patsaanid.

Kuidas seal turistidega käitutakse?

Turiste tahetakse üle panna. Nagu umbes, et anna raha ette ja ma toon sulle kuskilt, aga meie nende trikkide õnge ei läinud. Üldiselt peab sul oma auk olema. Meil alguses sättis korteriomanik, aga lõpuks sain seal ise endale sõbrad, kes mind hädast välja aitasid.

Kes seal müüvad?

Araablased ja sakslased. Enamus on mingid araabia ambaalid. Nad saavad inglise ja saksa keelest aru.

Mis oli kõige karmim asi, mida sa nägid seal?

Üks vend sai nuga. Mölises klubis, kus oli selline kahtlane kontingent. Aga mitte hullult, paar pauku sai. Pärast vedeles seal maas. Kiirabi pani tilgutid külge ja viis ta ära. Mulle see mingit pinget ei pakkunud – rahulik  nädalavahetus, tore hommik.

Kas sul endal oli seal probleeme?

Mingi poolaka lõin kummuli. See algas nii, et sain ühe tsikiga tuttavaks, kes ajas mulle lambist kätt püksi. Kõndisin ja siis tuli mingi tüüp. Ma ei teadnudki, et see on selle tsiki sõber. Hakkab mulle mingit teemat ajama vigases vene keeles. Ütles mulle sitasti, panin talle paugu kirja ja kukkus kohe ära. See tsikk kirjutas, et ma tuleks tagasi. T*ra, järsku tuleb üks täistuledega auto, siis teine, siis kolmas. Kolm menti tõmbasid maha mind. Mul algatati menetlus ka ja kiri tuli koju. Ma ei viitsinud sinna minna, lasin üle. Mul oli nuga ka taskus. Ostsin endale jumala ilusa noa, käis nupuga ja värki. Oleks pohhuilt kellelegi Eestis kingituseks toonud.

Ühe korra istusin kahe neegriga pargipingi peal, kuradi Oreo kombo raisk. Keerasime just jointi valmis ja kitsed tulid kohale. Õnneks peitsime selle pingi lippide vahele ja sealt nad seda ei leidnud.

Kuidas sind Saksamaal vastu võeti?

Viisakalt. Sakslased ajavad räigelt sassi, kui öelda neile, et olen Estlandist pärit. “Oo, Eisland (Island – toim.), why you come here? Beautiful nature…you play so good soccer this year.”  Pidin neile alati rääkima, et olen ikka Eestist pärit, muidu peeti mind poolakaks. Ostsin endale nokamütsi ja suusatasin sellega mööda tänavaid ringi.

Iga päev rändasime uues linnas ringi. Sõitsime nädalaid Dortmundi, Hamburg ja Frankfurdi vahel, päevas 600-700 kilomeetrit. Sellepärast elasimegi rohkem nädalavahetustes, nädala keskel tegime raha.

Teenisid hästi?

Jah.

Kerge raha põleb kiiresti ära.

Jaa, suht julm. Ma panin lõbuteenustele kokku 600-700 eurot magama.

Viitasid ennist ka prostituutidele. Milline oli su kokkupuude nendega?

Enamus on suht ämbrid, tihkemaid on ka. T*ra, enamus on siuksed tšurkad n*hhui – Rumeenia ja Bulgaaria mustlased, Lähis-Ida hoorasid leidub ka. Poola, vene ja saksa hoorasid ka muidugi, hoorasid on igast kandist. Seal hooradest puudust ei tule.

Ma panin mingit saksa vanemat naist ka. Ma arvan, et ta oli üle 40 ja küsis 50 eurot poole tunni eest. Võttis hea saksa tehnikaga põske, Hitleri garantii.

Mis mulje sulle jäi, kuidas nad enda olukorraga rahul on?

Ühele andsin suhu, ta ainult teeskles oigamishääli ja vaatas mujale, mõtles, et millal see läbi saab. Küsisin, et kas ta naudib oma tööd. Ta ütles, et mis sa arvad, et see on naljakas, kui sind päevas  50-60 venda kepib. Nad on nii kuivad ka. Isegi kui peale litsarit pesed ennast, haised ikka selle beebiõli järgi.

Kirjelda punaste laternate tänavaid.

Seal ei tohi pildistada ega filmida. Käid aknalt aknale vaatamas. Saad hämada ka seal – üks neeger tuli “hey, for you special price 20 euros,” aga see lits lasi üle mind.

Kuidas?

Kuna olin nii p*tsis omadega, ei tahtnud mul alguses kõvaks minna. Tahtsin, et ta võtaks ilma kummita suhu, aga mul polnud rohkem raha ja ta saatis mu n*hhui. Ühe litsiga tegin niimoodi, et ütlesin 50, davai. Andsin 20 ja ta leppiski sellega. Aga ta leppis sellega, sest mul läks vähem kui pool tundi. Ja t*ra, mille eest ma maksan üldse…

Kes hoolitseb selle eest, et tänavatel ei pildistata ega filmita?

Suured Türgist pärit ambaalid vaatavad seal. Üks ütles mulle, et nägi mind eelmine nädalavahetus siin. Küsisin, kas kundekaarti ka saab. Ütles, et “go fuck pussy, I have to work.”

On sul Eesti prostitutsiooniga ka kokkupuuteid?

Ei, Eesti hoorad on ainult küürunarkarid. Ma ühe korra võtsin voodi.ee’st ja tahtsin talle sittarisse panna, aga tal oli hemorroid. Üldse ei kutsunud, päris rõve vaatepilt oli. Nägi välja nagu babuuni perse või duckface huuled.

See on päris ropp intervjuu ikka, sa pead ikka kõik sisse panema. Inimesi on vaja šokeerida.

Mis hetkel sa nende kolme kuu jooksul tundsid, et vot, just see on see kõige kõvem kogemus? 

Kõige parem oli see, et enamus litsid võtsid ilma kummita suhu.

Päriselt, see oli kolme kuu jooksul see kõige kõvem kogemus?

Jaa, tegelikult mäed ja kiirteed ka. Saad pohhuilt, kui kiirelt sõita, võid väikse õlle ka roolis ära juua. Üks ilusamaid hetki oli, kui läksime kuhugi maakohta, kus oli kõva kuppelmaastik. Igal pool olid tuulegeneraatorid, võimas vaatepilt oli.

Sõitsid ise ka autoga ringi?

Jah, panin kogu aeg ringi ja 200 (km/h – toim.) oli tihti rauas.

On sul load?

Ega load ei sõida. Aga selle kiirtee kiirusega harjub lõpuks ära. Sõidad 100-ga ja on selline tunne, nagu sõidaks linnas 50-ga.

Kust auto said?

Korteriomaniku auto. Normaalne auto oli ka, 2016. aasta Audi A3. Neli kuud vana. Aga raisk, oleks võinud RS3 olla.

Kes see korteriomanik oli?

Sõbra sõber.

Arvad, et inimesed peaksid käima Saksamaal pidutsemas?

Mhmh, palju odavam elu on. Alkoholi saab öö läbi osta, aint suitsud on kallid. Kuskil 7 euri pakk. Inimesed on palju avatumad ja väga abivalmid. Soovitan kindlasti Berliini, Hamburgi, Frankfurti ja Düsseldorfi. Ryanair viib otse Düsseldorfi. Piirid on valla.

Vana sa oled?

19.