Ansambel Ouu: me oleme sotsiaalne eksperiment

Published On: November 24, 2016By

Neljanda Dimensiooni reporter Laur uurib ansambli Ouu hingeelu.Ouu on kollektiiv, kes liugleb psühhedeelse kallutusega alternatiivmuusika maailmas. Ouu sai peamiselt oma tuntuse 2013.aastal Noortebändi võistluselt. Siiani on välja antud kaks albumit, millest viimane ”Mango Fetch” ilmus juunis. Suvel käidi esinemas nii Positivusel kui ka Intsikurmus. Mis nad on? Kes nad on? Mis maiustus nad oleks? Mida nad edasi plaanivad?

Vaata ja toeta noort eesti muusikat!

 

+ posts

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ansambel Ouu: me oleme sotsiaalne eksperiment

Published On: November 24, 2016By

Neljanda Dimensiooni reporter Laur uurib ansambli Ouu hingeelu.Ouu on kollektiiv, kes liugleb psühhedeelse kallutusega alternatiivmuusika maailmas. Ouu sai peamiselt oma tuntuse 2013.aastal Noortebändi võistluselt. Siiani on välja antud kaks albumit, millest viimane ”Mango Fetch” ilmus juunis. Suvel käidi esinemas nii Positivusel kui ka Intsikurmus. Mis nad on? Kes nad on? Mis maiustus nad oleks? Mida nad edasi plaanivad?

Vaata ja toeta noort eesti muusikat!

 

+ posts
+ posts