Suur seksi, raha ja õnne horoskoop

Published On: January 28, 2023By

2022 oli tormiline aasta, mil juhtus pöördumatuid muutusi maailmas ja selle korralduses, ning nüüd pead sa uutes tuultes vastu pidama. Kuid ära muretse, sa saad sellega hakkama!

Jäär

  1. märts–20. aprill

Tänavu oled sa eriti jäärapäine. Kuid kas sellest saab olema kasu või kahju, tuleb sul endal läbi tunnetada. Sa pead liikuma oma sisetunde järgi. Nagu ütlevad tuntud hüpnotisöörid – usalda oma isetunnet. Isetunne on nagu sisetunne, aga isetunde puhul otsustad sa ise, kas sisetunne on negatiivse või positiivse auravarjundiga. Positiivsed impulsid toovad sulle raha. Aktsiaturgudel hakkab karuturg lõppema, sinu isetunne ütleb sulle, et shitcoin, mille sa kaks aastat tagasi kümme korda kallimalt soetasid, hakkab uuesti tõusma. Seksi on sul ka võimalik saada, pead lihtsalt madaldama oma standardeid – ära jää kinni oma jäärapäisusse ning laienda oma maitset. Karl-Erik Taukari soenguga ja Nike Dunk’idega tüübid pole enam ainsaid kaunitarid sinu ampluaas. Vaata ka nende suunas, kel süda soe.

Sõnn

  1. aprill–20. mai

Rahaasjad jäävad sul samaks, kui sa just pole sunnitud vallandamise tõttu töökohta vahetama. Sul on sarved, kuid on aeg need maha joosta. Nagu nukitsamees, jooksed sarved maha, aga need kasvavad tagasi. Ehk on asi selles, et oled seksisõltlane. Siinkohal soovitan kuulata prohvet Sal-Salleri õpetussõnu:

„Mul on vaja su keha mul on vaja su meelt, mul on vaja su huuli ja su libedat keelt.“

Kui tal on vaja, siis tuleb ka tema vajadused täita ja anda talle seda, mida parasjagu vaja on. Igatahes ei maksa enda vajadusi häbeneda ja kui sul on kodus vihik või moblas notes’id body count’iga, siis täida seda uhkusega edasi, sest maha jooksmata sarved ei ole mingi häbiasi. „Arvasin kunagi, et õnn on raha.“ Jäta meelde see õpetlase Sal-Salleri mõtisklus juhuks, kui rahamekk liiga magusalt huultele jääb. Mine tea, ehk on võimalik oma pidevalt tagasi kasvavatest sarvedest mingi rahaskeem välja mõtelda. Bartertehing Hot Lipsiga?

Kaksikud

  1. mai–21. juuni

Nagu ka kaksikute puhul, kus ei ole üht ilma teiseta, on ying ja on yang, mitte lihtsalt yang. Samamoodi on ka sinu elus tasakaal – raha, seksi ja õnne vahel. Lisandub veel üks element, yong. Seega ying, yang, yong. Lähtu sellest, võta see omaks.

Tuleval aastal ootavad sind muudatused. Tööasjades võib stress mõnikord üle pea kasvada, seega mõista sellel hetkel, et raha pole ainus asi siin maailmas. Et saaksid jälle end õnnelikuna tunda, kanalda see stress ja viha voodilinade vahele. Leia endale partner, kellele meeldib haiget saada ja kes on nõus sinu ülemust mängima. Otsi üles „Ori“ Rainer ja konsulteeri temaga.

Vähk

  1. juuni–22. juuli

Sa vihkasid pühadeaegset sagimist poes. Kui teised läksid kingitusi ostma, soovisid sina salaja KFC-sse kanaämbrit sööma minna, aga selles saginas unustasid sa sootuks süüa. Tagantjärele oled selle üle tänulik, sest sinu abikaasa, kes sinu figuuri pärast muretseb rohkem kui sina (tal on ka maine, eksole), tunneb su riietelt rasvalõhna samamoodi nagu lapsevanem teismelise näppudelt suitsuhaisu. Jaanuar on nüüd rahuaeg, ei mingeid kingitusi. Vene jõule te ei pea, ühtegi sünnipäeva jaanuaris ei paista tulevat, kuid ole valmis perereisiks veebruaris. Hurghadas pidavat siis 23 kraadi sooja olema. Kui ostad putkadest suveniire, siis tea alati tingida, muidu ei ole sul märtsiks mitte mingit raha alles.

Lõvi

23. juuli–22. august

Hea, et teise samba raha välja võtsid. Oled lõvi, alfaisane või -emane, karjajuht. Tead ise, mis teed ega vaja kellegi õpetusi. Sinu rahalist otsust teise samba raha otse Ethereumisse suunata kiidab heaks ka su rinnale tatöveeritud lõvi. Lõvi on sinu tähtkuju, sinu hingeloom ja ka sinu iseloom. Sa oledki üks suur lõvi. Tundub, et töökoha mõttes hakkab üks teine lõvi su kandadele astuma, ära püüa enda tööd paremini teha, et konkurentsis üle olla, vaid kuluta oma energiat hoopis sellele, et rivaali passiivagressiivselt kiusata. Räägi poolvaljult teda puhkeruumis taga, imiteeri tema käitumist, häält ja kombeid. Kui lähed enne teda vetsu, siis jäta endast jälg maha. Tähtede seis seksi sulle tulevasse aastasse ülemäära palju ei näita. Pigem on seks su elus ülekantud tähenduses – palju ajukeppi ja vähe rõõmu. Kuid sina oled enda õnne valaja, sepp või looja, kuidas soovid. Seega võitle oma eesmärkide nimel ja kes ette jääb – pasunasse.

Neitsi

23. august–22. september

Sinu vooruslikkus teeb kõikidele teistele silmad ette. Tänu sinu tulisele häälele kommentaariumis paranevad maailmahädad järgemööda. Tallinna kõnniteid on hakatud puhastama. Ehitatakse soojustusega rattatunnel kesklinnast otse Peetri külla. Vulgaarse suuvärgiga raadiotöötajatele näidati koht kätte. Nad teavad edaspidi, mis on sobiv ja mis sobimatu. Enam nad Viimsis ei ela, töötavad Paldiskis kojamehena. Tähed ennustavad, et inimesed hakkavad ebaõigluse vastu protestima. Eesti metsade kaitseks seisis mõni aasta tagasi RMK kontori ees 14 inimest, tänavu võib see arv lausa kolmekordistuda.

Sokratese käsitluse järgi on maailm korrumpeerunud ja see ei tähenda, et maailm võtaks mingit altkäemaksu – pigem seda, et maailm on algusest peale vigane. Sina oled see, kes oma energiaga teisi, väetimaid esile tõstab. Seksi, õnne ja raha kõikidele teistele. Sa lihtsalt täidad hea energiaga kogu maa.

Kaalud

23. september–23. oktoober

Oled alati tasakaalukas ja kaalutlev, kuid mul on sulle uudiseid. Mäletad seda hetke, kui sa 15-aastaselt said teada, et 911 oli sisetöö? Seejärel lugesid „Siioni tarkade protokolle“ ja mõistsid, et juudid valitsevad maailma. Hakkasid isegi pärast Romper Stomperi vaatamist natukene Hitlerit romantiseerima, kuni said aru, et „Siioni tarkade protokoll“ on fabritseeritud ainult sellepärast, et antisemitismi levitada. Nüüd said sa teada, et üks sinu sõber on ühest kõrvast veidi kurt, see juhtus pärast teist vaktsiinidoosi; vanaisa kukkus aga põrandale hingeldama, vedas, et eluvaim sisse jäi. Maailm ei olegi aus paik, sa mõtled, et su elu läheb lihtsamaks, kuid ei lähe, sul kasvab lihtsalt paks nahk peale. Ja kui sa mõtled, et miks sa siin elad, siis vastus on lihtne: keegi teine tahtis miskit saavutada ja tõi su siia ilma, sinult kordagi küsimata. Ole õnnelik, et sa vabas Eestis sündisid ja vingu vähem!

Skorpion

  1. oktoober–22. november

See on sinu virgumise aasta. Lugesid läbi Ants Rootslase „Seitsme põlve müsteeriumi“ ja Mauri Dorberki „Ma tahan, ma suudan, ma võin“. Tänu sellele on sinu tõeline mina lõpuks leitud. Selle aasta lõpuks vabaned kõikidest sõltuvustest.

Vähendad tasapisi oma sotsiaalmeedia tarbimist ainult Instagrami peale. TikTokis on ju lapsed ja Facebookis kibestunud vanainimesed. Järgmine samm on hakata nuputelefoni kasutajaks. Suitsu asendad vape’iga, kuid pärast viimaseid uudiseid, mõistsid, et digitobi ei ole ka sootuks mitte tervislik ja loobud ajapikku ka sellest. Alkoholi asendad spiidiga ja ega seda spiidi ei viitsigi koguaeg teha, vahel tahaks ju magada ka.

Ambur

  1. november–21. detsember

Lapsest saadik õpetati sulle voorust ja heaks inimesest olemist ning sa püüadki nende tõekspidamiste järgi elada. Elu on sulle korduvalt näidanud, et teised ei pruugi seda teha. Sina aga ikka usud inimeste headusse. Tuleval aastal tuleb sul neid olukord veel ette, kus sina arvad inimestest kõige paremat, aga neil on vaid omakasupüüdlikud eesmärgid. Sinu ülesanne on need olukorrad kindlaks teha ja enda eest seista. Headusse uskumine = naiivsus. Ole skeptiline, usu, et inimesed on halvemad, kui esmapilgul tundub. Keegi ei taha sulle head, kõik tahavad ainult endale head. See vooruslikuna näiv neiu laseb tegelt kõige rõvedamaid peerusid ja krookse, vaatab sellist pornot, millest sa kuulnudki pole ja kuigi ta võitleb (peamiselt sotsiaalmeedias, mitte päriselt) keskkonna säilimise eest, viskab ta maha konisid ja kasutab paberkoti asemel kilekotti.

Kaljukits

  1. detsember–20. jaanuar

Võimalik, et keegi püüab sinuga luua usalduslikku ja isiklikku suhet. Ja ainult sina arvad, et see on usaldusväärne, tegelikult püüab keegi sinust kasu saada. Sulle on soovituslik terve aasta luua vaid pinnapealseid suhteid. Rahaõnn hakkab sulle naeratama, see raha tuleb kellegi arvelt, seega ei mingit lähedust, mõtle rahale! Kõik suhted, mis sa tänavu looma hakkad, olgu ehitatud põhimõttele „mis kasu sellest mulle on?”. Poe külje alla või koguni pärakusse neile, kes sulle mingitpidi kasulikud on, ja kui kasu saadud, liigu järgmiste juurde. Kindlasti ei soovita ma sulle ühtki siirast sõprust, tähtis on lühiajaline kasu, mitte pikaajalised sidemed. Hauas oled sa nii ehk naa üksi, nii et pigem maetuna mahagonist kirstu. Isegi, kui matustel on kohal ainult sinu poeg, kellel ei jäänud muud üle, kui su matus orgunnida.

Veevalaja

  1. jaanuar–18. veebruar

Tööasjus läheb sul keskpäraselt. Armuasjades ka keskpäraselt. Teed misjonäri ja käid neljapäeviti Vapianos. Õnne on sul ka keskmiselt, sa ei ole väga õnnelik, aga ei ole ka väga kurb. Istud oma Toyota Aurisesse, sõidad Mäepealse rajooni, sisened keskmisest paraadnast oma kortermajja, ja seal ootab sind su poeg, kes nii välimuselt kui ka riietusstiililt näeb täiesti keskmine välja. Talle osteti just uued Nike Dunk’id, samal ajal ostsid veel kolm tüüpi tema koolist endale needsamad jalatsid. Ta sai matas kolme ja sa oled rahul, sest tavaliselt saab ta kahtesid. Keskküte soojendab toa kenasti keskmiselt mõnusaks, mitte liiga palavaks, ja ongi aeg perega maha istuda ja näosaadet vaadata. Täna on pidupäev ja ei tehta ise keskpärast sööki, vaid tuleb toidukuller ja toob kõige tavalisemat Aasia toitu. Niimoodi see eluke läheb, omasoodu. Sina planeerid, jumal isegi ei suvatse naerda nii tavaliste asjade üle.

Kalad

19. veebruar–20. märts

Oled pikalt mõelnud, et peaks elama vahelduseks kusagil mujal kui Eestis, kuid siis pani koroona selle asja pausile. Nüüd on sul jälle võimalus, aga see tähendab, et pead oma senise karjääri pausile panema. Ja kes ei tööta, see ei söö. Süüa sulle aga meeldib, isegi et liiga palju, jälgi tänavu oma kaalu ja püüa mitte ülekaaluliseks minna. Armuelus on segadus, sa ei ole enam kindel, kas asjad lähevad nii nagu varem või hakkavad puhuma uued tuuled? Selle õppisid juba ammu ära, et kui oled vaene, siis ei armasta sind keegi, seega tee omad järeldused.

Maiduk Lifecoach on hiromant ja meeltelugeja, muutunud mees ja kogemusnõustaja.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Suur seksi, raha ja õnne horoskoop

Published On: January 28, 2023By

2022 oli tormiline aasta, mil juhtus pöördumatuid muutusi maailmas ja selle korralduses, ning nüüd pead sa uutes tuultes vastu pidama. Kuid ära muretse, sa saad sellega hakkama!

Jäär

  1. märts–20. aprill

Tänavu oled sa eriti jäärapäine. Kuid kas sellest saab olema kasu või kahju, tuleb sul endal läbi tunnetada. Sa pead liikuma oma sisetunde järgi. Nagu ütlevad tuntud hüpnotisöörid – usalda oma isetunnet. Isetunne on nagu sisetunne, aga isetunde puhul otsustad sa ise, kas sisetunne on negatiivse või positiivse auravarjundiga. Positiivsed impulsid toovad sulle raha. Aktsiaturgudel hakkab karuturg lõppema, sinu isetunne ütleb sulle, et shitcoin, mille sa kaks aastat tagasi kümme korda kallimalt soetasid, hakkab uuesti tõusma. Seksi on sul ka võimalik saada, pead lihtsalt madaldama oma standardeid – ära jää kinni oma jäärapäisusse ning laienda oma maitset. Karl-Erik Taukari soenguga ja Nike Dunk’idega tüübid pole enam ainsaid kaunitarid sinu ampluaas. Vaata ka nende suunas, kel süda soe.

Sõnn

  1. aprill–20. mai

Rahaasjad jäävad sul samaks, kui sa just pole sunnitud vallandamise tõttu töökohta vahetama. Sul on sarved, kuid on aeg need maha joosta. Nagu nukitsamees, jooksed sarved maha, aga need kasvavad tagasi. Ehk on asi selles, et oled seksisõltlane. Siinkohal soovitan kuulata prohvet Sal-Salleri õpetussõnu:

„Mul on vaja su keha mul on vaja su meelt, mul on vaja su huuli ja su libedat keelt.“

Kui tal on vaja, siis tuleb ka tema vajadused täita ja anda talle seda, mida parasjagu vaja on. Igatahes ei maksa enda vajadusi häbeneda ja kui sul on kodus vihik või moblas notes’id body count’iga, siis täida seda uhkusega edasi, sest maha jooksmata sarved ei ole mingi häbiasi. „Arvasin kunagi, et õnn on raha.“ Jäta meelde see õpetlase Sal-Salleri mõtisklus juhuks, kui rahamekk liiga magusalt huultele jääb. Mine tea, ehk on võimalik oma pidevalt tagasi kasvavatest sarvedest mingi rahaskeem välja mõtelda. Bartertehing Hot Lipsiga?

Kaksikud

  1. mai–21. juuni

Nagu ka kaksikute puhul, kus ei ole üht ilma teiseta, on ying ja on yang, mitte lihtsalt yang. Samamoodi on ka sinu elus tasakaal – raha, seksi ja õnne vahel. Lisandub veel üks element, yong. Seega ying, yang, yong. Lähtu sellest, võta see omaks.

Tuleval aastal ootavad sind muudatused. Tööasjades võib stress mõnikord üle pea kasvada, seega mõista sellel hetkel, et raha pole ainus asi siin maailmas. Et saaksid jälle end õnnelikuna tunda, kanalda see stress ja viha voodilinade vahele. Leia endale partner, kellele meeldib haiget saada ja kes on nõus sinu ülemust mängima. Otsi üles „Ori“ Rainer ja konsulteeri temaga.

Vähk

  1. juuni–22. juuli

Sa vihkasid pühadeaegset sagimist poes. Kui teised läksid kingitusi ostma, soovisid sina salaja KFC-sse kanaämbrit sööma minna, aga selles saginas unustasid sa sootuks süüa. Tagantjärele oled selle üle tänulik, sest sinu abikaasa, kes sinu figuuri pärast muretseb rohkem kui sina (tal on ka maine, eksole), tunneb su riietelt rasvalõhna samamoodi nagu lapsevanem teismelise näppudelt suitsuhaisu. Jaanuar on nüüd rahuaeg, ei mingeid kingitusi. Vene jõule te ei pea, ühtegi sünnipäeva jaanuaris ei paista tulevat, kuid ole valmis perereisiks veebruaris. Hurghadas pidavat siis 23 kraadi sooja olema. Kui ostad putkadest suveniire, siis tea alati tingida, muidu ei ole sul märtsiks mitte mingit raha alles.

Lõvi

23. juuli–22. august

Hea, et teise samba raha välja võtsid. Oled lõvi, alfaisane või -emane, karjajuht. Tead ise, mis teed ega vaja kellegi õpetusi. Sinu rahalist otsust teise samba raha otse Ethereumisse suunata kiidab heaks ka su rinnale tatöveeritud lõvi. Lõvi on sinu tähtkuju, sinu hingeloom ja ka sinu iseloom. Sa oledki üks suur lõvi. Tundub, et töökoha mõttes hakkab üks teine lõvi su kandadele astuma, ära püüa enda tööd paremini teha, et konkurentsis üle olla, vaid kuluta oma energiat hoopis sellele, et rivaali passiivagressiivselt kiusata. Räägi poolvaljult teda puhkeruumis taga, imiteeri tema käitumist, häält ja kombeid. Kui lähed enne teda vetsu, siis jäta endast jälg maha. Tähtede seis seksi sulle tulevasse aastasse ülemäära palju ei näita. Pigem on seks su elus ülekantud tähenduses – palju ajukeppi ja vähe rõõmu. Kuid sina oled enda õnne valaja, sepp või looja, kuidas soovid. Seega võitle oma eesmärkide nimel ja kes ette jääb – pasunasse.

Neitsi

23. august–22. september

Sinu vooruslikkus teeb kõikidele teistele silmad ette. Tänu sinu tulisele häälele kommentaariumis paranevad maailmahädad järgemööda. Tallinna kõnniteid on hakatud puhastama. Ehitatakse soojustusega rattatunnel kesklinnast otse Peetri külla. Vulgaarse suuvärgiga raadiotöötajatele näidati koht kätte. Nad teavad edaspidi, mis on sobiv ja mis sobimatu. Enam nad Viimsis ei ela, töötavad Paldiskis kojamehena. Tähed ennustavad, et inimesed hakkavad ebaõigluse vastu protestima. Eesti metsade kaitseks seisis mõni aasta tagasi RMK kontori ees 14 inimest, tänavu võib see arv lausa kolmekordistuda.

Sokratese käsitluse järgi on maailm korrumpeerunud ja see ei tähenda, et maailm võtaks mingit altkäemaksu – pigem seda, et maailm on algusest peale vigane. Sina oled see, kes oma energiaga teisi, väetimaid esile tõstab. Seksi, õnne ja raha kõikidele teistele. Sa lihtsalt täidad hea energiaga kogu maa.

Kaalud

23. september–23. oktoober

Oled alati tasakaalukas ja kaalutlev, kuid mul on sulle uudiseid. Mäletad seda hetke, kui sa 15-aastaselt said teada, et 911 oli sisetöö? Seejärel lugesid „Siioni tarkade protokolle“ ja mõistsid, et juudid valitsevad maailma. Hakkasid isegi pärast Romper Stomperi vaatamist natukene Hitlerit romantiseerima, kuni said aru, et „Siioni tarkade protokoll“ on fabritseeritud ainult sellepärast, et antisemitismi levitada. Nüüd said sa teada, et üks sinu sõber on ühest kõrvast veidi kurt, see juhtus pärast teist vaktsiinidoosi; vanaisa kukkus aga põrandale hingeldama, vedas, et eluvaim sisse jäi. Maailm ei olegi aus paik, sa mõtled, et su elu läheb lihtsamaks, kuid ei lähe, sul kasvab lihtsalt paks nahk peale. Ja kui sa mõtled, et miks sa siin elad, siis vastus on lihtne: keegi teine tahtis miskit saavutada ja tõi su siia ilma, sinult kordagi küsimata. Ole õnnelik, et sa vabas Eestis sündisid ja vingu vähem!

Skorpion

  1. oktoober–22. november

See on sinu virgumise aasta. Lugesid läbi Ants Rootslase „Seitsme põlve müsteeriumi“ ja Mauri Dorberki „Ma tahan, ma suudan, ma võin“. Tänu sellele on sinu tõeline mina lõpuks leitud. Selle aasta lõpuks vabaned kõikidest sõltuvustest.

Vähendad tasapisi oma sotsiaalmeedia tarbimist ainult Instagrami peale. TikTokis on ju lapsed ja Facebookis kibestunud vanainimesed. Järgmine samm on hakata nuputelefoni kasutajaks. Suitsu asendad vape’iga, kuid pärast viimaseid uudiseid, mõistsid, et digitobi ei ole ka sootuks mitte tervislik ja loobud ajapikku ka sellest. Alkoholi asendad spiidiga ja ega seda spiidi ei viitsigi koguaeg teha, vahel tahaks ju magada ka.

Ambur

  1. november–21. detsember

Lapsest saadik õpetati sulle voorust ja heaks inimesest olemist ning sa püüadki nende tõekspidamiste järgi elada. Elu on sulle korduvalt näidanud, et teised ei pruugi seda teha. Sina aga ikka usud inimeste headusse. Tuleval aastal tuleb sul neid olukord veel ette, kus sina arvad inimestest kõige paremat, aga neil on vaid omakasupüüdlikud eesmärgid. Sinu ülesanne on need olukorrad kindlaks teha ja enda eest seista. Headusse uskumine = naiivsus. Ole skeptiline, usu, et inimesed on halvemad, kui esmapilgul tundub. Keegi ei taha sulle head, kõik tahavad ainult endale head. See vooruslikuna näiv neiu laseb tegelt kõige rõvedamaid peerusid ja krookse, vaatab sellist pornot, millest sa kuulnudki pole ja kuigi ta võitleb (peamiselt sotsiaalmeedias, mitte päriselt) keskkonna säilimise eest, viskab ta maha konisid ja kasutab paberkoti asemel kilekotti.

Kaljukits

  1. detsember–20. jaanuar

Võimalik, et keegi püüab sinuga luua usalduslikku ja isiklikku suhet. Ja ainult sina arvad, et see on usaldusväärne, tegelikult püüab keegi sinust kasu saada. Sulle on soovituslik terve aasta luua vaid pinnapealseid suhteid. Rahaõnn hakkab sulle naeratama, see raha tuleb kellegi arvelt, seega ei mingit lähedust, mõtle rahale! Kõik suhted, mis sa tänavu looma hakkad, olgu ehitatud põhimõttele „mis kasu sellest mulle on?”. Poe külje alla või koguni pärakusse neile, kes sulle mingitpidi kasulikud on, ja kui kasu saadud, liigu järgmiste juurde. Kindlasti ei soovita ma sulle ühtki siirast sõprust, tähtis on lühiajaline kasu, mitte pikaajalised sidemed. Hauas oled sa nii ehk naa üksi, nii et pigem maetuna mahagonist kirstu. Isegi, kui matustel on kohal ainult sinu poeg, kellel ei jäänud muud üle, kui su matus orgunnida.

Veevalaja

  1. jaanuar–18. veebruar

Tööasjus läheb sul keskpäraselt. Armuasjades ka keskpäraselt. Teed misjonäri ja käid neljapäeviti Vapianos. Õnne on sul ka keskmiselt, sa ei ole väga õnnelik, aga ei ole ka väga kurb. Istud oma Toyota Aurisesse, sõidad Mäepealse rajooni, sisened keskmisest paraadnast oma kortermajja, ja seal ootab sind su poeg, kes nii välimuselt kui ka riietusstiililt näeb täiesti keskmine välja. Talle osteti just uued Nike Dunk’id, samal ajal ostsid veel kolm tüüpi tema koolist endale needsamad jalatsid. Ta sai matas kolme ja sa oled rahul, sest tavaliselt saab ta kahtesid. Keskküte soojendab toa kenasti keskmiselt mõnusaks, mitte liiga palavaks, ja ongi aeg perega maha istuda ja näosaadet vaadata. Täna on pidupäev ja ei tehta ise keskpärast sööki, vaid tuleb toidukuller ja toob kõige tavalisemat Aasia toitu. Niimoodi see eluke läheb, omasoodu. Sina planeerid, jumal isegi ei suvatse naerda nii tavaliste asjade üle.

Kalad

19. veebruar–20. märts

Oled pikalt mõelnud, et peaks elama vahelduseks kusagil mujal kui Eestis, kuid siis pani koroona selle asja pausile. Nüüd on sul jälle võimalus, aga see tähendab, et pead oma senise karjääri pausile panema. Ja kes ei tööta, see ei söö. Süüa sulle aga meeldib, isegi et liiga palju, jälgi tänavu oma kaalu ja püüa mitte ülekaaluliseks minna. Armuelus on segadus, sa ei ole enam kindel, kas asjad lähevad nii nagu varem või hakkavad puhuma uued tuuled? Selle õppisid juba ammu ära, et kui oled vaene, siis ei armasta sind keegi, seega tee omad järeldused.

Maiduk Lifecoach on hiromant ja meeltelugeja, muutunud mees ja kogemusnõustaja.