#13 4jalehe SOHVABAAR

Published On: July 31, 2021By

4JALEHE SOHVABAARIS saate lugeda meie arvamust aktuaalsest, kuulda kõrvu jõudnud jutte ja viriseda lubjakate üle. Lugeda nendest, kes on normiks tõmmanud, ja nendest, kellel on veel arenguruumi. Põhimõtteliselt nagu hängiks sohvabaaris kuskil kaugel neljandas dimensioonis.

 

Tõmba normiks: Roheliste erakond

Roheliste erakond võitleb õige asja eest, aga teeb seda valesti ja valijate jaoks ebausutavalt ei ole muud selgitust sellele, et õhus on metsa-, kliima- ja keskkonnateemad, aga erakonna toetusprotsent istub kolmel protsendil. Parteijuht mõtleb ja käitub nagu Insta influencer, kuid mitte nagu parteijuht. Noh, muidugi Mart Viisitamme liitumine erakonnaga on järjekordne surnukirstu nael sama piinlik ja nõme lüke kui sotside meeleavalduse kaaperdamine.

 

Tõmbas normiks: Eesti olümpial

Eesti medalilootus oli nullilähedane, aga see muutus juba olümpia teisel päeval, kui Katrina Lehis võitis pronksmedali individuaalses epeevehklemises. Võib-olla ei peaks veel täielikult lootust nurka viskama.Väga ilusti tehtud, Lehis!

 

Ok, lubjakas: Haha, sain ka 5G kiibi”

Tuleb tunnistada, et alguses oli tõesti naljakas, teeme nalja nende üle, kes usuvad igast absurdseid vandenõuteooriaid. Kuid, kui Twitteris hakkas iga teine tegema nalja stiilis haha sain ka oma kiibi kätte” või kiirgan ka 5G-d nüüd”, siis paratamatult mõjub see väga lubjaka naljana. Otsustame nüüd kõik, et aitab! Laseme sellel naljal jääda minevikku ning minna edasi tulevikuga, kus igal sotsiaalsel üritusel saad tuttavate käest küsida: Noh, mida sa siis said?” 

 

4jalehe tunnustus: Aitäh sina, kallis noor inimene, kes oled end juba vaktsineerinud! Nii oled andnud endast maksimumi juba selleks, et me ei peaks sügisel veetma koolitunde või seminare ekraanide taga. Et me ei peaks tegema grupitöid videokõne vahedusel ega lükkama edasi lähedaste külastamist. Aitäh, et sa mõistad, et ainult vaktsineerimisega saame olla kindlad, et normaalsel elul on potentsiaali taastuda. Aitäh sulle, kes oled vaktsineeritud või plaanid seda lähiajal teha! #paneõlgalla

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

#13 4jalehe SOHVABAAR

Published On: July 31, 2021By

4JALEHE SOHVABAARIS saate lugeda meie arvamust aktuaalsest, kuulda kõrvu jõudnud jutte ja viriseda lubjakate üle. Lugeda nendest, kes on normiks tõmmanud, ja nendest, kellel on veel arenguruumi. Põhimõtteliselt nagu hängiks sohvabaaris kuskil kaugel neljandas dimensioonis.

 

Tõmba normiks: Roheliste erakond

Roheliste erakond võitleb õige asja eest, aga teeb seda valesti ja valijate jaoks ebausutavalt ei ole muud selgitust sellele, et õhus on metsa-, kliima- ja keskkonnateemad, aga erakonna toetusprotsent istub kolmel protsendil. Parteijuht mõtleb ja käitub nagu Insta influencer, kuid mitte nagu parteijuht. Noh, muidugi Mart Viisitamme liitumine erakonnaga on järjekordne surnukirstu nael sama piinlik ja nõme lüke kui sotside meeleavalduse kaaperdamine.

 

Tõmbas normiks: Eesti olümpial

Eesti medalilootus oli nullilähedane, aga see muutus juba olümpia teisel päeval, kui Katrina Lehis võitis pronksmedali individuaalses epeevehklemises. Võib-olla ei peaks veel täielikult lootust nurka viskama.Väga ilusti tehtud, Lehis!

 

Ok, lubjakas: Haha, sain ka 5G kiibi”

Tuleb tunnistada, et alguses oli tõesti naljakas, teeme nalja nende üle, kes usuvad igast absurdseid vandenõuteooriaid. Kuid, kui Twitteris hakkas iga teine tegema nalja stiilis haha sain ka oma kiibi kätte” või kiirgan ka 5G-d nüüd”, siis paratamatult mõjub see väga lubjaka naljana. Otsustame nüüd kõik, et aitab! Laseme sellel naljal jääda minevikku ning minna edasi tulevikuga, kus igal sotsiaalsel üritusel saad tuttavate käest küsida: Noh, mida sa siis said?” 

 

4jalehe tunnustus: Aitäh sina, kallis noor inimene, kes oled end juba vaktsineerinud! Nii oled andnud endast maksimumi juba selleks, et me ei peaks sügisel veetma koolitunde või seminare ekraanide taga. Et me ei peaks tegema grupitöid videokõne vahedusel ega lükkama edasi lähedaste külastamist. Aitäh, et sa mõistad, et ainult vaktsineerimisega saame olla kindlad, et normaalsel elul on potentsiaali taastuda. Aitäh sulle, kes oled vaktsineeritud või plaanid seda lähiajal teha! #paneõlgalla