Vähemolijad Tartu baaridest

Published On: April 25, 2019By

“Vähemolijate” kaheksandas saates rääkisime Tartu erinevatest baaridest. Nädal enne saadet käisime põhilised Tartu baarid läbi, tegime reportaaže ja jagasime muljeid. Oma baariretkel külastasime järgnevaid baare: Zavood, Kivi, Trepp, Pirogov ja Forrest. Müstilise Ümarlaua baari uks jäi meile kahjuks tol õhtul suletuks. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 24. aprillil 2019.

Lisete ja Romet Toomas baar Forrestis pisikest tühja õllepurki kaemas.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad Tartu baaridest

Published On: April 25, 2019By

“Vähemolijate” kaheksandas saates rääkisime Tartu erinevatest baaridest. Nädal enne saadet käisime põhilised Tartu baarid läbi, tegime reportaaže ja jagasime muljeid. Oma baariretkel külastasime järgnevaid baare: Zavood, Kivi, Trepp, Pirogov ja Forrest. Müstilise Ümarlaua baari uks jäi meile kahjuks tol õhtul suletuks. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 24. aprillil 2019.

Lisete ja Romet Toomas baar Forrestis pisikest tühja õllepurki kaemas.