Vähemolijad protestimisest

Published On: March 22, 2019By

“Vähemolijate” seitsmendas saates rääkisime protestidest. Möödunud nädalal oli Tartus nii üliõpilaste meeleavaldus kui ka kliimastreik. Mõlemal protestil käisime kohal ja uurisime, kui mässumeelesed on tänapäeva noored ja mille eest nad seisavad. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 20.03.2019.

Vähemolijad kliimastreigil

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad protestimisest

Published On: March 22, 2019By

“Vähemolijate” seitsmendas saates rääkisime protestidest. Möödunud nädalal oli Tartus nii üliõpilaste meeleavaldus kui ka kliimastreik. Mõlemal protestil käisime kohal ja uurisime, kui mässumeelesed on tänapäeva noored ja mille eest nad seisavad. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 20.03.2019.

Vähemolijad kliimastreigil