Magistrandid Berliinis: värske Spiegel

Published On: May 4, 2017By

“Der Spiegel” pakub ila tilkuma panevat avalikkuse konstruktiivset mõtestatust, žongleerib köiel kõndides eksklusiivsete faktidega – see on Aja Kiri. Väljaandest leiab USA ja Põhja-Korea vahelist hõõrumist, saksatürklaste vastumeelsust, kindlustusfirmade riigistamist, AfD radikaalsust, reklaame, rahvuslikku pihtimist, Erdogan´ist tulenevat, Talibani liikmeid kohtu eest, relvaloa poleemikat ja palju muudki.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Magistrandid Berliinis: värske Spiegel

Published On: May 4, 2017By

“Der Spiegel” pakub ila tilkuma panevat avalikkuse konstruktiivset mõtestatust, žongleerib köiel kõndides eksklusiivsete faktidega – see on Aja Kiri. Väljaandest leiab USA ja Põhja-Korea vahelist hõõrumist, saksatürklaste vastumeelsust, kindlustusfirmade riigistamist, AfD radikaalsust, reklaame, rahvuslikku pihtimist, Erdogan´ist tulenevat, Talibani liikmeid kohtu eest, relvaloa poleemikat ja palju muudki.