4JALEHT #7 SOHVABAAR JA TARKUSE PUU

Published On: January 13, 2021By

TÕMBA NORMIKS: Kirikuriik. Ususektor 

Keskerakonna volikogu esimees Tõnis Mölder väitis detsembri alguses, et koroonakriisis on enim kannatanud ususektor. Katuserahadest sai sektor miljon eurot, kui mitte rohkem, ning nüüd on kirik ainus inimeste kogunemiskoht, mis ilma suuremate piiranguteta edasi saab tegutseda. Eesti Piiskopkond, siit me tuleme jälle? 

 

TÕMBAS NORMIMAKS: “Eesti laulu” teine noorus

Uuel aastal uuele “Eesti laulu” ringile ja nooremana kui kunagi varem. Tundub, et “Eesti laulul” võistlejate keskmine vanus on madalam kui kunagi varem. Eesti viib suure tõenäosusega Eurovisioonile mõni noorem inimene kui Üle Linna Ivo või Veronasse kadunud Toome. 

 

OK, LUBJAKAS: Anu Saagim, su lubjakus paistab pesureklaami tagant

Tänu Andrei Zevakinile sai avalikkuse tähelepanu see, kui ränk lubjakas on Anu Saagim. Parem hilja kui mitte kunagi. Jaanuaris läks Anu Saagim otse-eetrisse ja ütles, et tema arvates on paksud inimesed rõvedad. Peale selle proovis Saagim veenda enda kõrval istuvat Marianne Ubalehte, et viimane on ebatervislik ja et tal on kaaluga probleeme. Las inimesed olla “happyhappyhappy-tralalala” selles kehas, mis neil on. See ei ole sinu koht midagi arvata. Anu Saagim ei ole ikoon, vaid fatphobic lubjakas.   

 

4JALEHE TUNNUSTUS: Silver “condrad” Rannak vs RMK

RMK on taas rahvaga pahuksis. Nende logo võtab Rannaku kunstitöös metsa maha ja see tundus RMK-le solvav. Selle asemel, et jätta asi alla 300 jälgijaga sotsiaalmeediaprofiilile, tõmbas RMK avalikult sae käima ja nõudis selle mahavõtmist. RMK tegi animatsiooni kuulsamaks, kui see ise oleks kunagi saanud. Aitäh ja tugev tunnustus kõigile osapooltele!

 

TARKUSE PUU: Kuidas pääseda ebaseaduslikult geiseksiorgialt?

Läksid Brüsselisse lõbureisile, võib-olla tegid ka natukene europarlamendi tööd. Mõtlesid, et suva need koroonareeglid, ja läksid peole, mida meedia kirjeldaks kui orgiat või seksipidu. Poole tõuke pealt lööb ukse maha politie. Mis edasi?

Ära ürita ametivõimude esindajaid orgiale kaasata

Armupeole sisenevad mundris inimesed, mustad kumminuiad vööl. Tugevalt ekstaasis peolistele võib tõepoolest tunduda, et tegemist on peole tellitud stripparitega või lihtsalt kostüümis külalistega. Kuid enne, kui üritad nende püksirihma lahti teha, küsi igaks juhuks nende ametimärki näha.

Peida end kappi

Keegi ei saa tõestada, et sa osalesid geiseksiorgial, kui peitsid end kapis nii sügaval, et keegi sind sealt otsida ei osanud. Mõne asja puhul kappi tagasi minna ei saa, siinkohal lubame. 

Ära roni mööda vihmaveetoru alla

Vihmaveetoru asub õues. Õues on inimesed, kes võivad sind hiljem tuvastada, ja kõik saavad teada, et sa osalesid ebaseaduslikul orgial. Vihmaveetorul ronimine võib teha käed katki ja veriseks. On ka multifilmidest tuntud võimalus, et vihmaveetoru tuleb seina küljest lahti. Vali vähemalt midagi elegantsemat, näiteks tuletõrjeredel. 

Eita kõike

Niipalju, kui politsei teab, siis ei, sa ei teinud narkootikume! Sa ei rikkunud koroonareegleid! Sa ei tunne sealt peolt kedagi! Sa ei ole midagi valesti teinud! Sa lihtsalt juhtusid kogemata porgandpaljalt narkootikumide kotiga sealt mööduma. 

Ja kui miski muu ei toimi …

Rõhu oma diplomaatilisele puutumatusele … mida eurosaadikutel ei ole … 

 

Aga kui sa ei ole homofoobne konservatiivne poliitik, siis ei ole sul vaja karta geiseksiorgial vahele jäämist!

Leave A Comment

Sarnased artiklid

4JALEHT #7 SOHVABAAR JA TARKUSE PUU

Published On: January 13, 2021By

TÕMBA NORMIKS: Kirikuriik. Ususektor 

Keskerakonna volikogu esimees Tõnis Mölder väitis detsembri alguses, et koroonakriisis on enim kannatanud ususektor. Katuserahadest sai sektor miljon eurot, kui mitte rohkem, ning nüüd on kirik ainus inimeste kogunemiskoht, mis ilma suuremate piiranguteta edasi saab tegutseda. Eesti Piiskopkond, siit me tuleme jälle? 

 

TÕMBAS NORMIMAKS: “Eesti laulu” teine noorus

Uuel aastal uuele “Eesti laulu” ringile ja nooremana kui kunagi varem. Tundub, et “Eesti laulul” võistlejate keskmine vanus on madalam kui kunagi varem. Eesti viib suure tõenäosusega Eurovisioonile mõni noorem inimene kui Üle Linna Ivo või Veronasse kadunud Toome. 

 

OK, LUBJAKAS: Anu Saagim, su lubjakus paistab pesureklaami tagant

Tänu Andrei Zevakinile sai avalikkuse tähelepanu see, kui ränk lubjakas on Anu Saagim. Parem hilja kui mitte kunagi. Jaanuaris läks Anu Saagim otse-eetrisse ja ütles, et tema arvates on paksud inimesed rõvedad. Peale selle proovis Saagim veenda enda kõrval istuvat Marianne Ubalehte, et viimane on ebatervislik ja et tal on kaaluga probleeme. Las inimesed olla “happyhappyhappy-tralalala” selles kehas, mis neil on. See ei ole sinu koht midagi arvata. Anu Saagim ei ole ikoon, vaid fatphobic lubjakas.   

 

4JALEHE TUNNUSTUS: Silver “condrad” Rannak vs RMK

RMK on taas rahvaga pahuksis. Nende logo võtab Rannaku kunstitöös metsa maha ja see tundus RMK-le solvav. Selle asemel, et jätta asi alla 300 jälgijaga sotsiaalmeediaprofiilile, tõmbas RMK avalikult sae käima ja nõudis selle mahavõtmist. RMK tegi animatsiooni kuulsamaks, kui see ise oleks kunagi saanud. Aitäh ja tugev tunnustus kõigile osapooltele!

 

TARKUSE PUU: Kuidas pääseda ebaseaduslikult geiseksiorgialt?

Läksid Brüsselisse lõbureisile, võib-olla tegid ka natukene europarlamendi tööd. Mõtlesid, et suva need koroonareeglid, ja läksid peole, mida meedia kirjeldaks kui orgiat või seksipidu. Poole tõuke pealt lööb ukse maha politie. Mis edasi?

Ära ürita ametivõimude esindajaid orgiale kaasata

Armupeole sisenevad mundris inimesed, mustad kumminuiad vööl. Tugevalt ekstaasis peolistele võib tõepoolest tunduda, et tegemist on peole tellitud stripparitega või lihtsalt kostüümis külalistega. Kuid enne, kui üritad nende püksirihma lahti teha, küsi igaks juhuks nende ametimärki näha.

Peida end kappi

Keegi ei saa tõestada, et sa osalesid geiseksiorgial, kui peitsid end kapis nii sügaval, et keegi sind sealt otsida ei osanud. Mõne asja puhul kappi tagasi minna ei saa, siinkohal lubame. 

Ära roni mööda vihmaveetoru alla

Vihmaveetoru asub õues. Õues on inimesed, kes võivad sind hiljem tuvastada, ja kõik saavad teada, et sa osalesid ebaseaduslikul orgial. Vihmaveetorul ronimine võib teha käed katki ja veriseks. On ka multifilmidest tuntud võimalus, et vihmaveetoru tuleb seina küljest lahti. Vali vähemalt midagi elegantsemat, näiteks tuletõrjeredel. 

Eita kõike

Niipalju, kui politsei teab, siis ei, sa ei teinud narkootikume! Sa ei rikkunud koroonareegleid! Sa ei tunne sealt peolt kedagi! Sa ei ole midagi valesti teinud! Sa lihtsalt juhtusid kogemata porgandpaljalt narkootikumide kotiga sealt mööduma. 

Ja kui miski muu ei toimi …

Rõhu oma diplomaatilisele puutumatusele … mida eurosaadikutel ei ole … 

 

Aga kui sa ei ole homofoobne konservatiivne poliitik, siis ei ole sul vaja karta geiseksiorgial vahele jäämist!