4JALEHE #4 SOHVABAAR

Published On: October 11, 2020By

4JALEHE SOHVABAARIS saate lugeda meie arvamust aktuaalsest, kuulda kõrvu jõudnud jutte ja viriseda lubjakate üle. Lugeda nendest, kes on normiks tõmmanud, ja nendest, kellel on veel arenguruumi. Põhimõtteliselt nagu hängiks sohvabaaris kuskil kaugel neljandas dimensioonis. 

Tõmba normiks: Lukašenko

Vaata Minski tänavatele ja take a hint – su ajastu on läbi saanud. 

Tõmbas normiks: Lasnamäe kanal

Siiani vaid sümbol Nõukogude võimust Eestis on nüüd uhkusega tituleeritud teeks, mis viis Eesti Hollywoodi. Tänu “Tenetile” saab Laagna teest tõenäoliselt 2021. aasta Eesti suurim turismisihtkoht – kilde Lasnamäe kanali paekivipaljandist hakatakse Amazonis müüma nagu Berliini müüri. Kõik odavad kodukootud räpparid, kes filmisid oma muusikavideoid Lasnamäe kanalis ja seda ületavatel sildadel – te nägite selles sama potentsiaali, mis Christopher Nolan.

OK, lubjakas

Ala*i Kivis**r, aitab. Sinu “ebameeldiv” ja “perekonnale häiriv” kohtulahing ärritab juba meid kõiki. Ei, mitte sellepärast, et me sind toetaks, vaid selle tõttu, et meid lihtsalt ei huvita enam. Iga mõistusega inimene saab aru, et sa tegelikult ei ole ohver – sa oled oma tööks kujundanud madalalaubalise ja kohati solvava läga ajamise hommikuprogrammis. Kui kõik raadioeetris solvatud inimesed palkaksid Robert Sarve, siis küllap kuulutaksid ise välja eraisiku pankroti. 

4jalehe tunnustus: seitse baari Tartus

Eesti uusim koroona-kiirreageerimisrühm on Tartu seitsme baari ühendkogu. Nende ohverduste rohkus hoidis ära ohvrite rohkuse. Kaasa aitas kindlasti ka üleüldine alkoholimüügipiirang, mille mõjul muutusid tavaliselt õllenäljastest täis linnatänavad õhtuti kummitavalt tühjaks. Sulgemised ja piirangud on võrdselt hästi mõjunud nii koroona leviku pärssimisele kui ka baaritöötajate ja -külastajate unerežiimile.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

4JALEHE #4 SOHVABAAR

Published On: October 11, 2020By

4JALEHE SOHVABAARIS saate lugeda meie arvamust aktuaalsest, kuulda kõrvu jõudnud jutte ja viriseda lubjakate üle. Lugeda nendest, kes on normiks tõmmanud, ja nendest, kellel on veel arenguruumi. Põhimõtteliselt nagu hängiks sohvabaaris kuskil kaugel neljandas dimensioonis. 

Tõmba normiks: Lukašenko

Vaata Minski tänavatele ja take a hint – su ajastu on läbi saanud. 

Tõmbas normiks: Lasnamäe kanal

Siiani vaid sümbol Nõukogude võimust Eestis on nüüd uhkusega tituleeritud teeks, mis viis Eesti Hollywoodi. Tänu “Tenetile” saab Laagna teest tõenäoliselt 2021. aasta Eesti suurim turismisihtkoht – kilde Lasnamäe kanali paekivipaljandist hakatakse Amazonis müüma nagu Berliini müüri. Kõik odavad kodukootud räpparid, kes filmisid oma muusikavideoid Lasnamäe kanalis ja seda ületavatel sildadel – te nägite selles sama potentsiaali, mis Christopher Nolan.

OK, lubjakas

Ala*i Kivis**r, aitab. Sinu “ebameeldiv” ja “perekonnale häiriv” kohtulahing ärritab juba meid kõiki. Ei, mitte sellepärast, et me sind toetaks, vaid selle tõttu, et meid lihtsalt ei huvita enam. Iga mõistusega inimene saab aru, et sa tegelikult ei ole ohver – sa oled oma tööks kujundanud madalalaubalise ja kohati solvava läga ajamise hommikuprogrammis. Kui kõik raadioeetris solvatud inimesed palkaksid Robert Sarve, siis küllap kuulutaksid ise välja eraisiku pankroti. 

4jalehe tunnustus: seitse baari Tartus

Eesti uusim koroona-kiirreageerimisrühm on Tartu seitsme baari ühendkogu. Nende ohverduste rohkus hoidis ära ohvrite rohkuse. Kaasa aitas kindlasti ka üleüldine alkoholimüügipiirang, mille mõjul muutusid tavaliselt õllenäljastest täis linnatänavad õhtuti kummitavalt tühjaks. Sulgemised ja piirangud on võrdselt hästi mõjunud nii koroona leviku pärssimisele kui ka baaritöötajate ja -külastajate unerežiimile.