Vähemolijad: esimene nädal ülikoolis

Published On: September 25, 2019By

“Vähemolijad” alustasid uut hooaega Vikerraadios. Hooaja esimeses saates kõnelesime ülikooli õppima tulnud noorte esimesest nädalast.

Saates olid külas tulevane arvutitehnik Annika, psühholoog Joosep, arst Maian ja eesti keele õpetaja Alina. Lisaks rääkis Tartu Ülikooli õppeprorektor Aune Valk ülikooli populaarsematest erialadest ning andis soovitusi esmakursuslastele. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar. “Vähemolijad” hakkavad Vikerraadio sagedustel eetris olema korra kuus teisipäeviti kell 21.05.

Vähemolijad vasakult paremale: Lisete Reineberg, Indrek Ojamets ja Romet Toomas Tiitsaar. Foto: Kiur Kaasik.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad: esimene nädal ülikoolis

Published On: September 25, 2019By

“Vähemolijad” alustasid uut hooaega Vikerraadios. Hooaja esimeses saates kõnelesime ülikooli õppima tulnud noorte esimesest nädalast.

Saates olid külas tulevane arvutitehnik Annika, psühholoog Joosep, arst Maian ja eesti keele õpetaja Alina. Lisaks rääkis Tartu Ülikooli õppeprorektor Aune Valk ülikooli populaarsematest erialadest ning andis soovitusi esmakursuslastele. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar. “Vähemolijad” hakkavad Vikerraadio sagedustel eetris olema korra kuus teisipäeviti kell 21.05.

Vähemolijad vasakult paremale: Lisete Reineberg, Indrek Ojamets ja Romet Toomas Tiitsaar. Foto: Kiur Kaasik.