Vähemolijad noortest poliitikutest

Published On: February 28, 2019By

“Vähemolijate” otsesaates käisid külas Neljanda Dimensiooni reporterid Brent Pere, Jete-Ri Jõesaar ja Alex-Sander Puhm, et rääkida noortest poliitikutest. Kuna nemad kirjutasid hiljuti Neljandasse Dimensiooni loo “Erakondade noortekogude esimehed: poliitika on täiesti okei“, teavad nad noortest poliitikutes nii mõndagi põnevat rääkida. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. “Vähemolijate” saade oli eetris Generaadios 27.02.2019.

“Vähemolijate” saatejuhid Genialistide Klubis enne otse-eetrit.

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad noortest poliitikutest

Published On: February 28, 2019By

“Vähemolijate” otsesaates käisid külas Neljanda Dimensiooni reporterid Brent Pere, Jete-Ri Jõesaar ja Alex-Sander Puhm, et rääkida noortest poliitikutest. Kuna nemad kirjutasid hiljuti Neljandasse Dimensiooni loo “Erakondade noortekogude esimehed: poliitika on täiesti okei“, teavad nad noortest poliitikutes nii mõndagi põnevat rääkida. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. “Vähemolijate” saade oli eetris Generaadios 27.02.2019.

“Vähemolijate” saatejuhid Genialistide Klubis enne otse-eetrit.