Ringjoon: 1+1 ei ole alati kaks

Published On: June 4, 2018By

Kõhtu mahub ikka ja alati vähemalt üks komm veel. Liivakasti mahub tavaliselt ka üks mänguhimuline laps veel, kuid kui liivakast on juba pungil… Ameerika Ühendriikide parlamentaarne liivakast on küll täis ja Ühendkuningriigi parlamendi piirid peaksid olema kummist, et UKIPile piisavalt kohti pakkuda. Saates “1+1 ei ole alati kaks” lahkavad Rahvusvaheliste Suhete Ringi liikmed Kristin Saar ja Mihkel Märtens kaheparteisüsteemide teket ja tulevikku, potentsiaalseid kandidaate järgmisteks valimisteks ning esimesena postist mööduva valimissüteemi kitsaskohti. Saate üllatuspommi lõhkab Mihkel, kui tõdeb, mis teda öösiti üleval hoiab. Saadet juhib Fred Gregor Rahuoja

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: 1+1 ei ole alati kaks

Published On: June 4, 2018By

Kõhtu mahub ikka ja alati vähemalt üks komm veel. Liivakasti mahub tavaliselt ka üks mänguhimuline laps veel, kuid kui liivakast on juba pungil… Ameerika Ühendriikide parlamentaarne liivakast on küll täis ja Ühendkuningriigi parlamendi piirid peaksid olema kummist, et UKIPile piisavalt kohti pakkuda. Saates “1+1 ei ole alati kaks” lahkavad Rahvusvaheliste Suhete Ringi liikmed Kristin Saar ja Mihkel Märtens kaheparteisüsteemide teket ja tulevikku, potentsiaalseid kandidaate järgmisteks valimisteks ning esimesena postist mööduva valimissüteemi kitsaskohti. Saate üllatuspommi lõhkab Mihkel, kui tõdeb, mis teda öösiti üleval hoiab. Saadet juhib Fred Gregor Rahuoja