Ringjoon lahkab: Kataloonia Referendum

Published On: October 30, 2017By

Käesolevas saates räägivad Katalooniast Laura Oolup, Kristin Saar ja Siim Juht. Selles Kirde-Hispaania autonoomses piirkonnas on viimaste nädalate jooksul olnud palju juttu iseseisvusest ning omavalitsus viis läbi referendumi. Keskvõim punnib võimaliku iseseisvumise vastu ja proovivad seda vältida iga hinna eest. Kuidas ja mis moodi võiksid sündmused edasi areneda? Seda proovivadki esinejad välja selgitada.

 

Saade oli eetris 9.10.17, mil Kataloonia iseseisvus ei olnud veel välja kuulutatud.

 

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon lahkab: Kataloonia Referendum

Published On: October 30, 2017By

Käesolevas saates räägivad Katalooniast Laura Oolup, Kristin Saar ja Siim Juht. Selles Kirde-Hispaania autonoomses piirkonnas on viimaste nädalate jooksul olnud palju juttu iseseisvusest ning omavalitsus viis läbi referendumi. Keskvõim punnib võimaliku iseseisvumise vastu ja proovivad seda vältida iga hinna eest. Kuidas ja mis moodi võiksid sündmused edasi areneda? Seda proovivadki esinejad välja selgitada.

 

Saade oli eetris 9.10.17, mil Kataloonia iseseisvus ei olnud veel välja kuulutatud.