Magistrandid Berliinis: mille poolest erineb Die Welti toimetus Eesti omadest?

Published On: May 3, 2017By

Möödunud kolmapäeval viisid magistrandid ennast kurssi nii Saksamaa ajakirjanduse teoreetilise kui praktilise poolega – tee peale jäid ette ülikool Freie Universität Berlin ning Die Welti toimetus. Esimeses neist jagasid meie õppejõud Ragne ja Signe nii seda, milline näeb välja ajakirjandusõpe Tartus kui ka seda, mida meil uuritakse. Die Welt aga pakkus nii äratundmisrõõmu kui mõningasi üllatusi.

Täpsemalt räägivad sellest Elisabeth Kungla ja Geidi Raud.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Magistrandid Berliinis: mille poolest erineb Die Welti toimetus Eesti omadest?

Published On: May 3, 2017By

Möödunud kolmapäeval viisid magistrandid ennast kurssi nii Saksamaa ajakirjanduse teoreetilise kui praktilise poolega – tee peale jäid ette ülikool Freie Universität Berlin ning Die Welti toimetus. Esimeses neist jagasid meie õppejõud Ragne ja Signe nii seda, milline näeb välja ajakirjandusõpe Tartus kui ka seda, mida meil uuritakse. Die Welt aga pakkus nii äratundmisrõõmu kui mõningasi üllatusi.

Täpsemalt räägivad sellest Elisabeth Kungla ja Geidi Raud.