4JALEHE JUHTKIRI: Veider suvi tuleb

Published On: May 27, 2020By

Veider on see suvi, mis meid ees ootab. Ei ole Pühajärve jaanituld, Viljandi folki ega Positivust. Ei ole turistide horde Tallinna vanalinnas. Ei ole tööd kohvikutes, restoranides ega üritustel. Ei ole lõpuaktuseid ega reise Bulgaariasse. On teadmatus tuleviku osas ja segadus olevikus.

Me ei suuda kõikidele muutustele vastu seista, aga me ei suuda ka kõikidega kohaneda. Seega, me küsime Sinult: kui maailm su ümber muutub, siis mida sina teed? 4dimensiooni toimetusel ei ole illusiooni, et suudame maailma lahti selgitada kogu selle keerukuses ja mitmekülguses, aga meil on võimekus seda vahetult kirjeldada just nii, nagu me seda eeskätt kogeme.

Me oleme iseseisev tudengiväljaanne, kelle juured ulatuvad Tartu ajakirjanduse õppekoridorideni. Oleme teinud neli ja pool aastat veebiportaali 4dimensioon.org. Meil oli oma raadiosaade „Vähemolijad” nii Generaadios kui ka Vikerraadios. Nüüd on meil eneselegi teadmata ajaks oma paberkandja Postimehe vahel.

Me teeme oma ajalehte ning vaatamata kirjapildile peakski seda just nii hääldama – ajaleht.

Kirjutame sellest, mida me näeme. Kirjutame sellest nii, nagu me tunneme. Arvame seda, mida me tahame. 4jalehe toimetus on Postimehest eraldiseisev – meil on oma autorid, sisu- ja keeletoimetajad, küljendajad ja illustraatorid. Ajakirjandus, nagu me ise õigeks peame.

Juba praegu ostsid meie lehte reklaamipinda kaks sekspoodi ja kaks kutsehariduskeskust.

Kõmm.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

4JALEHE JUHTKIRI: Veider suvi tuleb

Published On: May 27, 2020By

Veider on see suvi, mis meid ees ootab. Ei ole Pühajärve jaanituld, Viljandi folki ega Positivust. Ei ole turistide horde Tallinna vanalinnas. Ei ole tööd kohvikutes, restoranides ega üritustel. Ei ole lõpuaktuseid ega reise Bulgaariasse. On teadmatus tuleviku osas ja segadus olevikus.

Me ei suuda kõikidele muutustele vastu seista, aga me ei suuda ka kõikidega kohaneda. Seega, me küsime Sinult: kui maailm su ümber muutub, siis mida sina teed? 4dimensiooni toimetusel ei ole illusiooni, et suudame maailma lahti selgitada kogu selle keerukuses ja mitmekülguses, aga meil on võimekus seda vahetult kirjeldada just nii, nagu me seda eeskätt kogeme.

Me oleme iseseisev tudengiväljaanne, kelle juured ulatuvad Tartu ajakirjanduse õppekoridorideni. Oleme teinud neli ja pool aastat veebiportaali 4dimensioon.org. Meil oli oma raadiosaade „Vähemolijad” nii Generaadios kui ka Vikerraadios. Nüüd on meil eneselegi teadmata ajaks oma paberkandja Postimehe vahel.

Me teeme oma ajalehte ning vaatamata kirjapildile peakski seda just nii hääldama – ajaleht.

Kirjutame sellest, mida me näeme. Kirjutame sellest nii, nagu me tunneme. Arvame seda, mida me tahame. 4jalehe toimetus on Postimehest eraldiseisev – meil on oma autorid, sisu- ja keeletoimetajad, küljendajad ja illustraatorid. Ajakirjandus, nagu me ise õigeks peame.

Juba praegu ostsid meie lehte reklaamipinda kaks sekspoodi ja kaks kutsehariduskeskust.

Kõmm.

Go to Top