Vähemolijad. Noored usklikud

Published On: December 19, 2019By

Aasta viimases “Vähemolijate” saates räägime noorte usklikega.

Saates räägivad religioonist noor budist Eerik Sven Puudist, Jehoova tunnistaja Mairold Mänd ning Tartu Kolgata babtistikogudusest Meeri Jakobson ja Siim Kork. Lisaks noortele ühineb meiega stuudios Tartu Ülikooli religioonisotsioloogia vanemteadur Lea Altnurme, kes avab kuulajatele teemat teaduslikust vaatepunktist. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

 

ERRi Tartu stuudios “Vähemolijaid” salvestamas. Saatejuhid vasakult paremale on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad. Noored usklikud

Published On: December 19, 2019By

Aasta viimases “Vähemolijate” saates räägime noorte usklikega.

Saates räägivad religioonist noor budist Eerik Sven Puudist, Jehoova tunnistaja Mairold Mänd ning Tartu Kolgata babtistikogudusest Meeri Jakobson ja Siim Kork. Lisaks noortele ühineb meiega stuudios Tartu Ülikooli religioonisotsioloogia vanemteadur Lea Altnurme, kes avab kuulajatele teemat teaduslikust vaatepunktist. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

 

ERRi Tartu stuudios “Vähemolijaid” salvestamas. Saatejuhid vasakult paremale on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.