Vähemolijad: hooaja kokkuvõte

Published On: May 23, 2019By

Hooaja viimases “Vähemolijate” saates olid külas nii endine kui ka praegune Neljanda Dimensiooni peatoimetaja ehk Henry-Laur Allik ja Karoliina Alaska Hussar, kellega rääkisime “Vähemolijate” möödunud hooajast. Saates olid avatud ka telefoniliinid ning mõned kuulajad isegi helistasid ja küsisid meilt huvitavaid küsimusi. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 22. mail 2019.

Hooaja viimase saate tegijad vasakult paremale: Henry-Laur Allik, Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Karoliina Alaska Hussar. Romet Toomas Tiitsaart pole fotol, sest tema tegi selle pildi.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad: hooaja kokkuvõte

Published On: May 23, 2019By

Hooaja viimases “Vähemolijate” saates olid külas nii endine kui ka praegune Neljanda Dimensiooni peatoimetaja ehk Henry-Laur Allik ja Karoliina Alaska Hussar, kellega rääkisime “Vähemolijate” möödunud hooajast. Saates olid avatud ka telefoniliinid ning mõned kuulajad isegi helistasid ja küsisid meilt huvitavaid küsimusi. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Saade oli Generaadio eetris 22. mail 2019.

Hooaja viimase saate tegijad vasakult paremale: Henry-Laur Allik, Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Karoliina Alaska Hussar. Romet Toomas Tiitsaart pole fotol, sest tema tegi selle pildi.