Vähemolijad: välismaal õppimine

Published On: January 31, 2019By

Seekordne “Vähemolijate” saade oli veidi teistsugune, kuna saadet tegime esimest korda otse-eetris. Külas oli Neljanda Dimensiooni reporter Karoliina Alaska Hussar, kes sügissemestril Belgias õppis. Karoliinalt uurisime välismaal õppimise kohta. Küll pole õppimine ainus tegevus, mida välisüliõpilane teeb, samuti rääkisime koolivälisest elust ja mõnest kultuurišokist, mis teda tabas. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg.

Esimene “Vähemolijate” otsesaade Generaadios. Saate tegijad vasakult paremale: Indrek Ojamets, Karoliina Alaska Hussar, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad: välismaal õppimine

Published On: January 31, 2019By

Seekordne “Vähemolijate” saade oli veidi teistsugune, kuna saadet tegime esimest korda otse-eetris. Külas oli Neljanda Dimensiooni reporter Karoliina Alaska Hussar, kes sügissemestril Belgias õppis. Karoliinalt uurisime välismaal õppimise kohta. Küll pole õppimine ainus tegevus, mida välisüliõpilane teeb, samuti rääkisime koolivälisest elust ja mõnest kultuurišokist, mis teda tabas. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg.

Esimene “Vähemolijate” otsesaade Generaadios. Saate tegijad vasakult paremale: Indrek Ojamets, Karoliina Alaska Hussar, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.