Vähemolijad: võtame aasta kokku

Published On: December 25, 2018By

“Vähemolijate” saates tegime kokkuvõtte lõppevast aastast. Selgitasime välja, mis on selle aasta kõige kõigemad sündmused. Lisaks sellele rääkis Neljanda Dimensiooni reporter Brent Pere sellest, kuidas sündis lugu Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse juhist ja mis mehega tegu on. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad: võtame aasta kokku

Published On: December 25, 2018By

“Vähemolijate” saates tegime kokkuvõtte lõppevast aastast. Selgitasime välja, mis on selle aasta kõige kõigemad sündmused. Lisaks sellele rääkis Neljanda Dimensiooni reporter Brent Pere sellest, kuidas sündis lugu Tartu Ülikooli üliõpilasesinduse juhist ja mis mehega tegu on. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.