Vähemolijad EV100 filmiprogrammist

Published On: November 27, 2018By

“Vähemolijate” kolmandas saates kõneleme EV100 filmiprogrammist, räägime nii parematest kui ka vähem parematest uutest Eesti filmidest. Veel analüüsime ka uut teleseriaali “Pank”, mis on vaatajates tekitanud vastakaid arvamusi. Saates selgub ka kurb tõsiasi, et Indrekule ei meeldi mõminaräppar Nublu ja Lisetele ei meeldi uus Eesti teleseriaal “Pank”. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad EV100 filmiprogrammist

Published On: November 27, 2018By

“Vähemolijate” kolmandas saates kõneleme EV100 filmiprogrammist, räägime nii parematest kui ka vähem parematest uutest Eesti filmidest. Veel analüüsime ka uut teleseriaali “Pank”, mis on vaatajates tekitanud vastakaid arvamusi. Saates selgub ka kurb tõsiasi, et Indrekule ei meeldi mõminaräppar Nublu ja Lisetele ei meeldi uus Eesti teleseriaal “Pank”. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Lisete Reineberg ja Romet Toomas Tiitsaar.

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik.