Vähemolijad: avasaade

Published On: October 2, 2018By

Tudengiväljaanne Neljas Dimensioon on nüüd ametlikult laienenud ka raadiosse, sest eile oli Generaadio eetris esimene “Vähemolijate” saade. Kuigi ilma tõrgeteta esmaeeter ei läinud, sest ainsad seadused, mis raadios kehtivad on Murphy seadused, mistõttu jõudis saade “Vähemolijad” eetrisse 20 minutit hiljem. Esimeses saates oli külas Neljanda Dimensiooni peatoimetaja Henry-Laur Allik, kes lähemalt vähemolemise ideed koos saatejuhtidega arutas. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Järgmine saade on eetris 30. oktoobril. Kuulmiseni ja olge vähem!

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik. 

 

 

Ole vähem filosoofiast saab täpsemalt lugeda meie juhtkirjas.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Vähemolijad: avasaade

Published On: October 2, 2018By

Tudengiväljaanne Neljas Dimensioon on nüüd ametlikult laienenud ka raadiosse, sest eile oli Generaadio eetris esimene “Vähemolijate” saade. Kuigi ilma tõrgeteta esmaeeter ei läinud, sest ainsad seadused, mis raadios kehtivad on Murphy seadused, mistõttu jõudis saade “Vähemolijad” eetrisse 20 minutit hiljem. Esimeses saates oli külas Neljanda Dimensiooni peatoimetaja Henry-Laur Allik, kes lähemalt vähemolemise ideed koos saatejuhtidega arutas. Saatejuhid on Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Järgmine saade on eetris 30. oktoobril. Kuulmiseni ja olge vähem!

Vähemolijad. Saatejuhid vasakult paremale: Indrek Ojamets, Romet Toomas Tiitsaar ja Lisete Reineberg. Foto: Kiur Kaasik. 

 

 

Ole vähem filosoofiast saab täpsemalt lugeda meie juhtkirjas.