Ringjoon: Kaaperdatud olümpia?

Published On: March 1, 2018By

Seoses 2018 – 2022 toimuvate olümpiamängudega ja pingete kasvuga Korea poolsaarel tekib tahes-tahtmata küsimus, kas Aasia on muutumas uueks maailma fookuseks. Kas Aasia kaaperdab olümpiamängud? Vene sportlased jäid suures osas tänavustelt talimängudelt dopingu pruukimise tõttu eemale. Siiski võistlevad mõned Venemaalt pärit sportlased mängudel neutraalse lipu all. Äkki hoopis Venemaa kaaperdab olümpia?

19. veebruaril olid saates Kristin Saar, Kaarel Kullamaa ja Fred Gregor Rahuoja.

https://www.facebook.com/ringjooneke/videos/1262145000552296/

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: Kaaperdatud olümpia?

Published On: March 1, 2018By

Seoses 2018 – 2022 toimuvate olümpiamängudega ja pingete kasvuga Korea poolsaarel tekib tahes-tahtmata küsimus, kas Aasia on muutumas uueks maailma fookuseks. Kas Aasia kaaperdab olümpiamängud? Vene sportlased jäid suures osas tänavustelt talimängudelt dopingu pruukimise tõttu eemale. Siiski võistlevad mõned Venemaalt pärit sportlased mängudel neutraalse lipu all. Äkki hoopis Venemaa kaaperdab olümpia?

19. veebruaril olid saates Kristin Saar, Kaarel Kullamaa ja Fred Gregor Rahuoja.

https://www.facebook.com/ringjooneke/videos/1262145000552296/