Ringjoon: Need hirmsad lumehelbekesed vallutavad maailma

Published On: November 25, 2017By

Juba muistsetetel aegadel teati, et noored on hukas. Küll olid nad liiga laisad, mässumeelsed, jumalakartmatud, mandunud jne. Selles saates räägivad Neljanda Dimensioon ajakirjanik Maia Klaassen ning tudengiaktivist Mikk Tarros Y-generatsiooni pattudest. Kas Ameerika demonstrandid on lihtsalt ärahellitatud lumehelbekesed? Kuidas mõista Kataloonia noorte rahvuslust? Mida tõotab šarmika 32-aastase saudi printsi skandaalne võimuletulek?  Saadet modereerib Mikael Raihhelgauz.

 

Saade oli eetris 13.11.2017

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: Need hirmsad lumehelbekesed vallutavad maailma

Published On: November 25, 2017By

Juba muistsetetel aegadel teati, et noored on hukas. Küll olid nad liiga laisad, mässumeelsed, jumalakartmatud, mandunud jne. Selles saates räägivad Neljanda Dimensioon ajakirjanik Maia Klaassen ning tudengiaktivist Mikk Tarros Y-generatsiooni pattudest. Kas Ameerika demonstrandid on lihtsalt ärahellitatud lumehelbekesed? Kuidas mõista Kataloonia noorte rahvuslust? Mida tõotab šarmika 32-aastase saudi printsi skandaalne võimuletulek?  Saadet modereerib Mikael Raihhelgauz.

 

Saade oli eetris 13.11.2017