Magistrandid Saksamaal: kuivõrd sarnased on Eesti ja Berliini ringhäälingud?

Published On: April 30, 2017By

Neljapäeval said magistrandid tutvuda Berliini ja Brandenburgi ringhäälinguga. Seda mitmest küljest: esialgu arutlesime selle üle, kuidas avalik-õiguslik kanal muudab end vastavalt meediamaastiku muutumisele. Ka Berliinis püütakse leida võimalusi, kuidas kajastada teemasid sügavamalt ühtaegu kõigis kanalites: teles, raadios ja ka veebis.

Omaette elamuse pakkus vanim just ringhäälingule ehitatud hoone, mis imekombel Berliinis sõjast peaaegu puutumata jäi.

Julia Tisler ja Merit Maarits räägivad videos eelmainitust lähemalt.

Tartu Ülikooli ajakirjandusmagistrandid sõitsid aprilli viimasel nädalal Saksamaale, et tutvuda sealsete toimetuste ja ülikoolidega. Magistrandid kajastavad reisi Neljandas Dimensioonis nii tekstis, fotos ja videos.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Magistrandid Saksamaal: kuivõrd sarnased on Eesti ja Berliini ringhäälingud?

Published On: April 30, 2017By

Neljapäeval said magistrandid tutvuda Berliini ja Brandenburgi ringhäälinguga. Seda mitmest küljest: esialgu arutlesime selle üle, kuidas avalik-õiguslik kanal muudab end vastavalt meediamaastiku muutumisele. Ka Berliinis püütakse leida võimalusi, kuidas kajastada teemasid sügavamalt ühtaegu kõigis kanalites: teles, raadios ja ka veebis.

Omaette elamuse pakkus vanim just ringhäälingule ehitatud hoone, mis imekombel Berliinis sõjast peaaegu puutumata jäi.

Julia Tisler ja Merit Maarits räägivad videos eelmainitust lähemalt.

Tartu Ülikooli ajakirjandusmagistrandid sõitsid aprilli viimasel nädalal Saksamaale, et tutvuda sealsete toimetuste ja ülikoolidega. Magistrandid kajastavad reisi Neljandas Dimensioonis nii tekstis, fotos ja videos.