Ringjoon: Olukord Süürias ei ole enam kodusõda

Published On: April 17, 2017By

Saatejuht Randon Värsi ning külalised Johannes Voltri koos Karl Gustav Kallasmaaga pööravad tähelepanu Hollandi valimistele ja Süüria konflikti uutele suundadele. Mis on Hollandi parempopulistliku Vabadusepartei juhi Geert Wildersi agenda ning miks on ta islami peale nii vihane? Õnneks tema mõtted ja teod on erinevalt ta soengust vägagi ühemõttelised: keelata mošeed ja rohkem midagi erilist polegi.

Hollandil on aga pinges suhted Türgiga, kes juhuslikult on pinges Süüriaga, kus ei näi olevat juba ammugi olevat tegu pelgalt kodusõjaga. Assad vs mässajad, Venemaa vs USA vs Türgi ja Iisrael vs Iraan, nii et lõppu ei paista! Kuidas peaks tegelema paljude etniliste ja religioossete gruppidega väga mitmekesises ühiskonnas, nagu seda on Lähis-Ida? Mida tulevik selles Jumala poolt hüljatud regioonis toob, saate kuulata vaid Ringjoones!

Saade oli eetris 20.märtsil 2017.

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: Olukord Süürias ei ole enam kodusõda

Published On: April 17, 2017By

Saatejuht Randon Värsi ning külalised Johannes Voltri koos Karl Gustav Kallasmaaga pööravad tähelepanu Hollandi valimistele ja Süüria konflikti uutele suundadele. Mis on Hollandi parempopulistliku Vabadusepartei juhi Geert Wildersi agenda ning miks on ta islami peale nii vihane? Õnneks tema mõtted ja teod on erinevalt ta soengust vägagi ühemõttelised: keelata mošeed ja rohkem midagi erilist polegi.

Hollandil on aga pinges suhted Türgiga, kes juhuslikult on pinges Süüriaga, kus ei näi olevat juba ammugi olevat tegu pelgalt kodusõjaga. Assad vs mässajad, Venemaa vs USA vs Türgi ja Iisrael vs Iraan, nii et lõppu ei paista! Kuidas peaks tegelema paljude etniliste ja religioossete gruppidega väga mitmekesises ühiskonnas, nagu seda on Lähis-Ida? Mida tulevik selles Jumala poolt hüljatud regioonis toob, saate kuulata vaid Ringjoones!

Saade oli eetris 20.märtsil 2017.