Ringjoon: Filipiinid ja Distributed DoS Attack

Published On: October 27, 2016By

Filipiinidel on alanud narkosõda, mis on nõudnud juba üle 3700 hukkunu.  Sõja algatas president Rodrigo Duterte, keda on nimetatud ka “Idamaade Trumpiks” ja kes on isennast võrrelnud Adolf Hitleriga, on karm ning igas mõttes vastuoluline juht – näiteks ei ole diplomaatia ning välissuhted just tema parim külg, kuid sellest hoolimata särab ta sisepoliitiliselt. Võtame saates Dutertet kui juhi pikema vaatluse alla. Jutuks tuleb tema iseloom, poliitilised suunad ning rolli Filipiinide sise- ning välispoliitikas.

Saate teises pooles lahkavad RSRi liikmed Rainer Urmas, Laura ja Randon ka Venemaad, kes on väidetavalt võtnud kübermaailmas taas agressiivse positsiooni. Viimase aja DDoS rünnakud USA vastu ning teiste riikide andmebaaside töö häirimine pakub palju mureainet, kuid selle segaduse keskelt tekib küsimus, kas Venemaa on ikkagi süüdi või on temast saanud lihtsalt üks sobilik välispoliitiline märklaud? Lõpuks tekib kuulajatel ka võrdlusmoment Duterte ning Putini, kahe autokraatliku juhi vahel, kellel võib olla isegi rohkem ühist, kui pealtnäha tundub.

rsri-logo-300-dpi

Leave A Comment

Sarnased artiklid

Ringjoon: Filipiinid ja Distributed DoS Attack

Published On: October 27, 2016By

Filipiinidel on alanud narkosõda, mis on nõudnud juba üle 3700 hukkunu.  Sõja algatas president Rodrigo Duterte, keda on nimetatud ka “Idamaade Trumpiks” ja kes on isennast võrrelnud Adolf Hitleriga, on karm ning igas mõttes vastuoluline juht – näiteks ei ole diplomaatia ning välissuhted just tema parim külg, kuid sellest hoolimata särab ta sisepoliitiliselt. Võtame saates Dutertet kui juhi pikema vaatluse alla. Jutuks tuleb tema iseloom, poliitilised suunad ning rolli Filipiinide sise- ning välispoliitikas.

Saate teises pooles lahkavad RSRi liikmed Rainer Urmas, Laura ja Randon ka Venemaad, kes on väidetavalt võtnud kübermaailmas taas agressiivse positsiooni. Viimase aja DDoS rünnakud USA vastu ning teiste riikide andmebaaside töö häirimine pakub palju mureainet, kuid selle segaduse keskelt tekib küsimus, kas Venemaa on ikkagi süüdi või on temast saanud lihtsalt üks sobilik välispoliitiline märklaud? Lõpuks tekib kuulajatel ka võrdlusmoment Duterte ning Putini, kahe autokraatliku juhi vahel, kellel võib olla isegi rohkem ühist, kui pealtnäha tundub.

rsri-logo-300-dpi